≫ 

"Imali smo snage za 20 minuta, bili su previše agresivni": Filipovski je ovako video nemoć Partizana

Treneru Partizana locirao gde su njegovi igrači grešili

  • 19
sašo filipovski Foto: MN Press

Zadar, Trento, pre toga Zvezda, Igokea... Porazi se ređaju u nizu za Partizan kome je ostala još jedna utakmica da produži sebi život u Evrokupu, i nastavi da sanja o Evroligi kroz drugo po jačini evropsko takmičenje.

Takav ishod deluje kao nemoguća misija posle još jedne mučne partije i poraza od Trenta koji znači i to da crno-beli u poslednjoj rundi ne zavise samo od sebe i svog rezultata, jer će, osim toga što moraju da pobede Metropoliten, čekati i da Lokomotiva sa što većom razlikom savlada Trento.

Jedino u tom slučaju mogu dalje, ali kako dalje sa ovakvom igrom? Sa ovakvim pristupom, sa ovakvom organizacijom igre koje ni nema, šutem, i ono što najviše muči sve navijače Partizana gledajući mučenje u Trentu - sa ovakvom borbom i zalaganjem.

- Imali smo snage tek za 20 minuta jer su oni bili previše agresivni - i ova rečenica trenera Filipovskog najbolje svedoči sa koliko želje i borbe su igrali crno-beli večeras.

- Imali smo previše izgubljenih lopti zbog te njihove čvrstine i agresivnosti. I to je bio ključ. Nismo mogli da organizujemo našu igru - rekao je Filipovski i usput čestitao Trentu na zasluženoj pobedi.

Partizan 10. marta dočekuje Metrpolitan u odlučujućoj utakmici za prolaz u nokaut fazu Evrokupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    3. mart 2021 | 23:58

    Lomim se oko toga da li si ti loš ili igrači koje vodiš!

  • Бане

    4. mart 2021 | 06:52

    Имали снаге за 20мин... то највише волим да чујем...

  • Milan

    4. mart 2021 | 08:01

    Daj bre pustaj našu decu. Radovanovića Stevanović Jovanovića. Alo bre????????? Šta si zapeo ko lud u gajde sa ovim perkinsom i td. Uzmi se u pamet čoveče

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA