≫ 

Bjelica na ceni u NBA ligi, hoće ga tri kluba kao deo slagalice za napad na titulu

Srbin bi uskoro mogao da ode iz Kingsa

  • 1
Kings Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica izuzetno je cenjen u najjačoj ligi na svetu o čemu govori i vest da četiri kluba, od toga su tri pretendenta za najviši plasman, i jedan koji vreba vrh iz senke, slove kao moguće naredne destinacije u karijeri našeg igrača.

Prema navodima pojedinih američkih NBA analitičara, za Bjelicu najveće interesovanje pokazuje lider istočne konferencije Filadelfija, koja želi da popuni roster pouzdanim ol-raund igračem kakav je Bjelica, do isteka trejd roka.

Osim Sevetisiksersa, očekuje se da Bjelica dobije ponude i od Golden Stejt Voriorsa, a kao interesenti pominju se još i dva tima iz samog vrha istočne konferencije, Milvoki Baksi i Boston Seltiksi.

Bjelici je ove sezone prilično opala minutaža u odnosu na prethodnu, očito je da je i to pokazatelj da Luk Volton gleda da trejduje Srbina, koji je, opet, vrlo primamljiva opcija za nekolicinu visoko rangiranih ekipa.

Bjelica ove sezone, uprkos limitiranoj minutaži, beleži sasvim solidne brojke: 8.3 poena, 3.9 skokova i 2.3 asistencije u proseku po meču.

Video: Dr Bjelica sa tribina ubacio trojku: Hardin mogao samo da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA