≫ 

Otkriveno koji je najveći strah Kristijana Ronalda, a vezan je za njegovog sina

MMA borac je veliki prijatelj fudbalera Juventusa i zna mnoge detalje iz njegovog života

  • 3
Kristijano Ronaldo, Kristijano junior Foto: Instagram.com/cristiano

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Habib Nurmagomedov, prijatelj je s Kristijanom Ronaldom, o kojem je pričao u jednom intervjuu i tom prilikom je otkrio šta je najveći strah slavnog fudbalera.

Ronaldo, koji će uskoro ponovo doći u Srbiju na meč protiv Srbije koji je zakazan za 27. mart na Marakani u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022, ima jedan veliki strah o kojem je pričao ruski MMA borac.

- Pričamo skoro svakog dana. Kada smo se upoznali, imali smo razgovor o tome odakle izvlačimo našu motivaciju. Rekao mi je da želi da ga njegov sin nasledi. Kada je Kristijano bio dete, on je sanjao samo o tome da ima par kopački. Njegov sin, sa druge strane, ima sve. Ronaldo se plaši da on možda neće imati istu glad za uspehom i istu volju. Kada imate sve, teško je da našete pravu motivaciju. Bilo mi je drago da čujem to. Svhvatio sam da je on osoba koja se ne zadovoljava sa jednom, dve ili tri titule. On je osvojio tridesetu titulu, najbolji je golgeter svih vremena. Verujem da će sigurno igrati još bar dve ili tri sezone.

Video: Georginin izazovni trening za dobro jutro: Kako do savršene pozadine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA