Marinović: Težak zadatak protiv Cedevite Olimpije

Čačani u subotu od 20 sati dočekuju ljubljanski tim u hali kraj Morave od 17 sati

  • 0
Marko Marinović Foto: MN Press

Trener košarkaša Borca Marko Marinović izjavio je da će njegov tim imati težak zadatak protiv Cedevite Olimpije u 20. kolu ABA lige.

Čačani u subotu od 20 sati dočekuju ljubljanski tim u hali kraj Morave od 17 sati.

- Cedevita Olimpija je ekipa koja se bori za mesto u četiri najbolja tima, kako bi otišla u plej-of ABA lige i ušla u trku za osvajanje titule. To je tabor koji igra odlično ove sezone, u zavidnoj je formi. Reč je o ekipi koja je sastavljena od vrhunskih pojedinaca, a vodi je sjajni trener Jurica Golemac. Očekuje nas ni malo lak zadatak. Doduše, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, što smo i učinili, tako da jedva čekamo da počne utakmica - rekao je Marinović za klupski sajt.

Borac trenutno zauzuima 13. mesto na tabeli ABA lige, sa skorom od četiri pobede i 13 poraza.

- U martu nas očekuje dosta važnih mečeva. Daće Bog pa da opet ne bude nekih smetnji i odlaganja, već da svi budemo zdravi i da realizujemo sve predviđene duele. Biće to krucijalne utakmice za našu sudbinu ove sezone. Još jednom ponavljam, imali smo dovoljno vremena za treniranje i pripremu, baš smo se uželeli utakmica, tako da ih željno očekujemo - zaključio je Marinović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA