"Da li ću podneti ostavku? Moram da pričam sa ljudima iz kluba": Filipovski iskren posle poraza

Trener crno-belih na prekretnici

  • 14
sašo filipovski Foto: MN Press

Košarkaši Partizana su u krzi, poraženi su i u utakmici protiv Cibone 90:87 u Hali sportova čime su "vezali" šesti neuspeh u nizu u ABA ligi.

S obzirom na to da je plasman u plej-of nedeljama unazad nemoguća misija, da se nižu porazi uz velike probleme u igri, trener crno-belih Filipovski bio je posle utakmice bio upitan pitanje koje se nameće. Da li će podneti ostavku?

- Prespavaću i sutra ću da razgovaram sa ljudima iz kluba da vidim da li možemo da nađemo neko rešenje. Ova situacija sigurno za mene nije dobra, kao i za klub - kratko je odgovorio Filipovski.

Ipak, ostaje im neka nada u Evrokupu gde igraju sledeće nedelje sa francuskim Metropolitanom u Ljubljani:

- Spremićemo se sa igračima koje imamo, sa Jankovićem na 'pet', Tomas na 'četiri', da Radovanović igra 'tri' i 'četiri', da Dangu trošimo na 'četiri'... Francuzi su atletska ekipa, treba igrati jako, pobediti ih na zemlji, u skoku imamo deficit centimetara i na tome ćemo raditi. Da sakrivamo rupe u odbrani pomaganjem, kao što smo danas pokušali i igrali protiv Planinića, a sa druge strane moramo agresivno, da bismo došli do kontranapada - dodao je Filipovski.

Video: Fenomenalno zakucavanje Trifunovića posle kog je Partizan uhvatio potpuni priključak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    6. mart 2021 | 22:12

    Odlazi jos veceras,na 3 razlike i 14 sek ti branis sut za 3,umesto da se pravi faul i poslednji napad za partizan.da se ne ljubimo IDI

  • MG

    6. mart 2021 | 22:17

    Pa šta čekaš??? Vodi i limara sa sobom! Obrukali ste instituciju! Muka vas je gledati... Amerikanci sabotiraju, a deci svaka čast

  • Dusan

    6. mart 2021 | 22:24

    Ostojicu, ODLAZI IZ PARTIZANA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA