≫ 

Čaršija bruji: Matović preuzima Partizan?

Aleksandar Matović je dugogodišnji član stručnog štaba crno-belih

  • 56
KK Partizan trening Foto: ATA Images

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski izjavio je da će u nedelju razgovarati sa upravom kluba o svojoj budućnosti na klupi crno-belih.

Partizan je večeras posle produžetka izgubio od Cibone 90:87 u 20. kolu ABA lige u Beogradu.

Bio je to šesti poraz u nizu u regionalnom takmičenju, a jedno od novinarskih pitanja za trenera crno-beli bilo je da li će preuzeti odgovornost i ponuditi ostavku.

- Prespavaću i sutra ću da razgovaram sa ljudima iz kluba, da vidimo da li možemo da nađemo neko rešenje. Ova situacija nije dobra ni za mene ni za klub - rekao je Filipovski na konferenciji posle meča.

Međutim, kako košarkaška čaršija već bruji Filipovski će se povući sa mesta trenera i zameniće ga Aleksandar Matović pomoćni trener koji je dugo u klubu. Matović je iz Čačka inače i dugo godina radi u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    7. mart 2021 | 09:19

    Zašto menjate trenere. Promenite upravu i dovedite igrače kojima će crno neli dres biti svetinja. Istrošeni stranci odradjuju platu, i slave upravu koja im omogućila srpski pasoš.Dok su vukli pogrešne poteze, svadjali su se Covićem, Zvezdom i u njima tražili krivce. Radovali se sukobu Zvezde i Budućnosti, umesto da stanu u odbranu košarke, ... itd Sve dolazi na naplatu. Pamet u glavu. Bez jakog Partizana nema jake Zvezde, Mege .

  • misa

    7. mart 2021 | 08:08

    Pa već smo jednom napravili grešku sa pomoćnim trenerom e moj Ostoja štediš na trenerima zato smo tu gde jesmo

  • Zulender 2

    7. mart 2021 | 08:46

    Trener dolazi iz Prislonice kao i legenda kk igokee limar! Bice dobar trener u aba 2...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA