Sve je spremno za NBA Ol star: Jokić u Lebronovom timu, samo trojica igrača će zakucavati

Naravno, biće održano i takmičenje u veštinama i brzom šutiranju trojki

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Sedamdeseta NBA Ol star utakmica, između Tima Lebron i Tima Durent, u Stejtfarm areni u Atlanti, na programu je noćas od dva sata po srednjoevropskom vremenu.

U startnoj petorci kapitena Lebrona Džejmsa biće i sprski centar Nikola Jokić, a tu su još Janis Adetokumbo, Luka Dončić i Stef Kari. U Durentoj prvoj postavi su Kajri Irving, Bredli Bil, Džejson Tejtum, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Rezerve u timu „Kralja“ su Džejlen Braun, Pol Džordž, Rudi Gober, Demijen Lilard, Kris Pol, Domantas Sabonis i Ben Simons, a u Durentovoj ekipi u su Majk Konli, Nikola Vučević, Džejms Harden, Zek Lavin, Zajon Vilijamson, Donovan Mičel i Džulijus Rendl.

Zbog mera sprečavanja širenja zaraze korona virusom, tradicionalna takmičenja u okviru Ol star vikenda biće održana tokom jednog dana.

Takmičenje u veštinama i u brzom šutiranju trojki prethodiće Ol star meču (00.30 sati), dok će takmičenje u zakucavanjima biće održano u poluvremenu utakmice "svih zvezda".

U takmičenju u veštinama učestvovaće Luka Dončić, Nikola Vučević, Kris Pol, Domantas Sabonis, Džulijus Rendl i Robert Kovington, dok se u brzom šutiranju trojki takmiče Stef Kari, Zek Lavin, Devin Buker, Džejson Tejtum, Džejlen Braun i Donovan Mičel.

Što se tiče zakucavanja, tu ćemo videti borbu samo trojice igrača - Kasijus Stenli iz Indijane, Obi Topin iz Njujorka i Portlandov Anferni Simons.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA