≫ 

Skroman učinak Jokića, Janis MVP, Kari pogađao sa pola terena za pobedu Lebronovog tima na Ol-staru

Ukupno 320 poena na meču i ubedljiv trijumf tima Džejms protiv Durentove "ekipe"

  • 1
Nikola Jokić

Foto: AP/Tanjug

Tim Lebrona Džejmsa slavio je nad Timom Kevina Durenta rezultatom 170:150, u 70. Ol-star utakmici NBA lige koja je odigrana u noći između 7. i 8. marta!

Pobeda Lebronovog tima nijednom se nije dovodiola u pitanje, a već na poluvremenu (100:80) je bilo jasno da će odneti pobedu. A kako i ne bi kada su u svojim redovima imali neverovatne Janisa Adetokumba i Stefa Karija.

Janis je meč završio sa 35 poena i bez ijednog promašaja iz igre (16/16), dok je Kari ubacio 28 - uz čak tri trojke sa pola terena. Između njih se "ugurao" Lilard sa 32 poena i koji je utakmicu zatvorio takođe šutem sa pola terena.

Nikola Jokić je bio član pobedničkog tima, ali je upisao skroman učinak od šest poena, sedam skokova i pet asistencija za 19 minuta koliko je proveo u igri. Najviše u prvom poluvremenu (12,5), gde je zabeležio četiri poena, šest skokova i dve asistencije.

Lebronov tim je ubacio čak 31 trojku, a prednjačio je Stef Kari koji je nešto ranije pobedio u takmičenju "trojkaša". Pored Karija, fialisti su bili Majkl Konli i Džejson Tejtum, a as Golden Stejta slavio je protiv Konlija sa 28:27 tako što je ubacio šarenu loptu koja vredi dva poena u poslednjem šutu.

Janis je proglašen za MVP-ija Ol star utakmice zbog sjajne partije bez promašaja, a pored 35 poena i imao je i sedam skokova i tri asistencije. Na kraju je dobio trofej nazvan po pokojnom Kobiju Brajantu.

Bredli Bil  je u Durentovom timu imao 26 poena, Kajri Irving je imao 24 i 12 asistencija, Harden 21 poen, dok je Nikola Vučević meč završio sa pet poena i sedam skokova. Od košarkaša iz bivše Jugoslavije tu je bio i Luka Dončić koji je za Lebronov tim ubacio osam poena.

Mladi košarkaš Portlanda Anferni Sajmons pobedio je u takmičenju u zakucavanju, i to nakon što je u poslednjem pokušaju hteo da poljubi obruč. Malo mu je falilo da to i učini. Domantas Sabonis je bio najbolji u takmičenju u veštinama, gde je pobedio Vučevića.

>>> Zvezda je sve karte bacila na ABA ligu, a da bi u plej-of ušla s prvog mesta mora da pobeđuje – večeras (21.00) gostuje u Splitu, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Split – Zvezda.

 

Lebronov Tim - Durentov Tim 170:150 (40:39, 60:41, 46:45, 24:25)

 

Lebronov Tim: Džejms 4, Adetokumbo 35, Jokić 6, Dončić 8, Kari 28, Lilard 32, Pol, Gober, Braun, Džordž, Sabonis

Durentov Tim: Lenard 8, Tejtum 21, Vilijamson 10, Bil 26, Irving 24, Levin 13, Vučević 5, Harden 21, Rendl 4, Mičel 15, Konli 3

Video: Jokić oborio drugog evropskog Ol stara, Denver je u opasnoj seriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. mart 2021 | 11:44

    Takmičenje u zakucavanju jedno od najlosijih u zadnjih 20god.Tipin je trebao pobediti razbio je sa barem dva zakucavanja, ovaj sto se napucio kod pobednickog zakucavanja nista spec ali bukvalno da nije bilo copy paste Mcgrady u drugom krugu smejurija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA