Kari ubacio poslednji šut i postao najbolji trojkaš, Simonsov poljubac za najefektivnije zakucavanje

Domantas Sabonis je pobedio u takmičenju u veštinama

  • 0

Bek Golden Stejta Stefon Kari pobedio je na tradicionalnom takmičenju u šutiranju trojki u predigri 70. Ol-star meča NBA lige!

Kari je do trofeja došao tako što je u finalnom obračunu bio bolji od Džekjsona Tejtuma i Majkla Konlija kog je pobedio sa 28:27 nakon što je prilikom poslednjeg šuta ubacio šarenu loptu koja vredi dva poena.

Tejtum u finalu nije mogao da isprati pomenuti dvojac i stao je na 17, dok je u prvoj rundi ubacio 25. Konli je imao tri više (28) u borbi za finale, a Kari je ubacio čak 31 prilikom prvog pokušaja.

Kari je tako uspeo da postane tek sedmi igrač koji je na takmičenju u šutiranju trojki slavio više jednom, a zanimljivo je da se u toj grupi nalazi i bivši srpski košarkaš i as Sakramenta Predrag Stojaković koji je slavio 2004. i 2005. godine.

Što se tiče zakucavanja, tu smo videli borbu samo trojice takmičara - Kasijus Stenli iz Indijane, Obi Topin iz Njujorka i Portlandov Anferni Simons koji je na kraju i slavio.

Pokušao je Simons prilikom poslednjeg zakucavanja da poljubi obruč, nije uspeo, ali ga je žiri u međuvremenu nagradio. Domantas Sabonis je pobedio u takmičenju u veštinama, i to nakon što je bio bolji od Nikole Vučevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA