Grifin stigao u Bruklin da uzme titulu, stvara se najmoćniji kvartet u NBA ligi

Netsi će definitivno biti u užem izboru kandidata za prsten

  • 2
Blejk Grifin

Foto: AP/Tanjug

Doskorašnji košarkaš Detroita Blejk Grifin zvanično je postao novi igrač Bruklin Netsa, javljaju američki mediji!

Grifin je nedavno postao neograničen slobodan agent tako što je raskinuo ugovor sa Pistonsima i već tada je bilo jasno da će završiti u Netsima koji su jasno stavili do znanja da ciljaju titulu.

Grifin će sada da čini moćnu "četvorku" sa Džejmsom Hardenom, Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom koji su ove sezine noćna mora za sve rivale. A tu je i njegov nekadašnji saigrač Deandre Džordan.

- Mislim da će da da dobar doprinos timu. Svi ga znamo kako dobrog skakača, ali on takođe popravio i svoj šut. Ako je ostavio toliko novac u Detroitu i došao ovamo, to samo znači da želi da pobeđuje i da osvoji prsten - rekao je Harden o svom novom saigraču.

Netsi trenutno zauzimaju drugu poziciju na Istoku sa skorom 24:13, ispred je samo Filadelfija. S druge strane, Grifin je do sada odigrao 2o mečeva za Pistonse i u proseku je beležio 12.3 poena, 5.2 skoka i 3.9 asistencija za 31 minut koliko je boravio prosečno na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jskd

    8. mart 2021 | 08:35

    Kad se samo setim koliki je potencijal bio ovaj decko kad se tek pojavio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA