≫ 

"Očekivano teško, presudile dobra odbrana i energija": Radonjić srećan posle prekida crne serije

Trener Zvezde se nada boljim danima...

  • 0
Dejan Radonjić

Foto: aba-liga.com/Igokea/Nikola Vuruna

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, istakao je posle pobede svog tima u Splitu da je meč bio očekivano težak.

Crnogorac na klupi crveno-belih je posebno apostrofirao igru u odbrani, koja je naterala rivala na veliki broj izgubljenih lopti.

- Očekivano težak meč za nas, posle jednog perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, težak raspored, dupli program Evrolige i nedelju pre toga, i sigurno da u tim situacijama nije uvek lako igrati.

- Odigrali smo u prvom poluvremenu ne baš kako smo hteli što se tiče napada, imali smo problema sa skokom, ali smo imali i priliku da kroz bolji napad imamo veću prednost, promašivali smo dosta.

- U drugom delu, nastavili smo sa odbranom, popravili skok, igrali odbranu sa dobrom energijom i naterali protivnika da ima 21 izgubljenu loptu. Uspeli smo uz nešto bolji napad da valorizujemo to i dođemo do pobede - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Video: Lazić posle nesmotrenog udarca u lice Lukovića isključen u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA