≫ 

Oglasio se novi trener Partizana i odmah istakao dve ključne stvari koje moraju da se urade

Aleksandar Matović će voditi crno-bele do kraja sezone

  • 8
Aleksandar Matović Foto: MN Press

Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta sutrašnja utakmica protiv Metropolitana donosi, ali ne smemo mnogo da razmišljamo o događajima unapred, izjavio je novi trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović.

Crno-beli će u sredu 10. marta od 20.30 sati kao domaćin u ljubljanskoj hali "Stožice" dočekati francusku ekipu u poslednjem 6. kolu Top 16 faze Evrokupa.

Utakmica se igra u Ljubljani zbog novih mera koje je Vlada Francuske usvojila o kretanju njenih žitelja van granica Evropske Unije.

Pred poslednje kolo, Metropolitan ima skor 3:2, dok crno-beli imaju učinak od dve pobede i tri poraza.

- Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta sutrašnja utakmica donosi. Ipak, ne smemo mnogo da razmišljamo o događajima unapred. Na prvom mestu, moramo da se i pored svih problema pripremimo i da odigramo dobru utakmicu.

Aleksandar Matović Foto: MN Press

- Zatim da učinimo sve kako bismo zabeležili makar i mininalnu pobedu.Tek onda, ako se za takvu situaciju izborimo na terenu, možemo razmišljati o tome šta nam je potrebno za prolaz u Top 8-  rekao je Matović za klupski sajt.

Da bi otišli u četvrtfinale Evrokupa, crno-belima će biti potrebna pobeda protiv Metropolitana u Ljubljani, uz trijumf Lokomotive Kubanj protiv Trenta, a zbir ovih pobeda mora doneti ukupno razliku od +19 ili više u korist domaćih timova (Partizan i Lokomotiva).

- Metropolitan je od pozicije lidera grupe stigao do mogućnosti da sutra ispadne, što znači da će i oni učiniti sve da budu na svom maksimumu. Mi ćemo se fokusirati na prvi sledeći napad, na prvi sledeći skok i na prvu sledeću odbranu. Kad se završi utakmica, svaki pojedinac mora biti siguran da smo pružili najviše što možemo u ovom trenutku", proučio je Matović.

Video: Bogdan Bogdanović pokazao NBA foru na treningu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    9. mart 2021 | 11:57

    Večernja revija želja ostoja je odavno završio posao

  • Zraka,

    9. mart 2021 | 13:25

    Srecno Aco, vrijeme je da neko ko samo na kosarku misli dobije mjesto sefa strucnog staba !

  • Pg.

    9. mart 2021 | 13:23

    Aleksandar Matovic je naajprije veliki čovjek, Partizan ne volim cak dosad mu nijesam zelio pobjedu ni u koem takmicenju ali sad kad znam ko ga vodi bas bas mu zelim i euro ligi pa i fanel for, i krunu u ABA, ligi . Zivi bili pa vidjeli sto taj cestiti covjem moze sa Partizanom da uradi , do duse treba mu vremena da pokupi razmrsene konce !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA