≫ 

Zbog ovih izjava Jokiću preti kazna NBA lige!

Njegov saigrač Marej je bio još oštriji, tako da ni njega ista neće zaobići

  • 10

Srpski košarkaš Nikola Jokić, zajedno sa saigračem Džamalom Marejem, mogao bi da dobije veliku kaznu od strane NBA lige zbog toga što su kritikovali suđenje posle meča Denvera i Nju Orlenasa.

Pelikani su taj meč dobili, iako je Jokić zabeležio tripl-dabl, a košarkašima Denvera se zamera to što su javno pričali o sudijskom kriterijumu vezanom za slobodna bacanja.

Naime, odnos u korist Pelikana bio je 30:10,  a izveli su čak devet u poslednja dva minuta - u trenutku kada je Denver poveo sa 102:101.

- Hoćete da mi kažete da Džoker igra meč koji traje 48 minuta i nijednom ne ode na liniju za slobodna bacanja? To je smešno! Samo da kažem još nešto... Odnos u penalima je 30-10. U poslednja četiri minuta su samo penale šutirali, to nije normalno. Mi možemo da igramo odbranu koliko god dobro možemo, ali ne možemo da branimo slobodna bacanja - rekao je Marej Harisonu Vindu, novinaru "DNVR Sports-a".

Jokić je bio nešto umereniji u intervjuu koji je dao posle meča, ali američki mediji ipak ističu da je blizu kazne.

- Pa oni su imali 30 slobodnih bacanja? Zato smo izgubili meč - rekao je Srbin koji je meč završio sa 29 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    22. mart 2021 | 09:02

    Istina se u Americi strogo kaznjava.

  • Zvezda do tokia

    22. mart 2021 | 10:43

    Jokicu pusti amerikance to su izrodi nemogu podnit da si najbolji centar nba lige isto vridi za đokovica koji osvaja sve ali po njima je federer najbolji nek govoru sta oce kad proradi srpski inat idemo bre.

  • Acko

    22. mart 2021 | 11:18

    Pih bre,pa Jokic je lepo rekao zasto su izgubili. Nije pominjao sudjenje. Sto nisu lepo pitali Miličića da im on lepo objasni kakvo je sudjenje,mozda bi jos bolje razumeli 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA