Bez Lebrona nema sreće za Lejkerse, Harden gurao Bruklin, "ratnici" bez generala Karija ponovo loši

Nema Lebrona, a odavno već nema ni Entonija Dejvisa, pa Lejkersi kroz sezonu trenutno prolaze bez dve svoje glavne zvezde

  • 0
Džejms Harden Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa povezali su i treći poraz, drugi otkada Lebrona Džejmsa nema u sastavu zbog povrede, a tim iz Kalifornije je sada položio oružje pred Nju Orleans Pelikansima 128:111.

Nema Lebrona, a odavno već nema ni Entonija Dejvisa, pa Lejkersi kroz sezonu trenutno prolaze bez dve svoje glavne zvezde. I to im ne ide baš najbolje.

Protiv Nju Orleansa su se trgli samo u poslednjoj četvrtini, ali to je tada bilo već prekasno da se bilo šta promeni, jer domaća ekipa je imala tri raspoložena igrača koja su za sobom ostavili samo pustoš.

Ingram je sa 36 poena bio najefikasniji igrač meča, a među "pelikanima" su zaigrali još i Vilijamson sa 27, te Aleksander-Voker sa 18 poena. Među Lejkersima, svetla tačka je bio Herel sa 18, a dabl-dabl je ostvario Kuzma sa 16 poean i 10 skokova.

Džejms Harden je sa 25 poena i 17 asistencija predvodio Bruklin u pobedi nad Portlandom 116:112. Ponovo je "brada" preuzela sve na sebe, pa se odsustvo Kevina Duranta i Kajrija Irvinga nije mnogo osetilo.

Trejlblejzersi nisu imali na raspolaganju onog najboljeg Demijana Lilarda, jer je Dejm ubacio "samo" 22 poena, a pošto je svoju ekipu navikao na mnogo veći protagonizam, kula od karata se srušila na kraju meča.

Golden Stejt je na svom terenu pretrpeo još jedan poraz, ovoga puta od Filadelfije 108:98, a odsustvo Stefa Karija je za "ratnike" skroz pogubno. Njujork Niksi su demolirali Vašington sa 131:113, dok je Finiks nastavio da oduševlja, te je na svom putu savladao i Majami na Floridi 110:100.

Video: Protivnici nisu znali gde se nalaze: Jokićev novi tripl-dabl, pretekao je legendu i ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA