≫ 

Bruklin izgleda zastrašujuće: Netsi noćas doveli šestog Ol-Star igrača, žele da se bore za prsten

Tim iz Istočne konferencije pridodao je Lamarkusa Oldridža svom rosteru

  • 1
James Harden Foto: Tanjug/AP

Fantastičan tim pravi Bruklin. Čini se da su Netsi dodali još jednog igrača za kojeg smatraju da će im pomoći da osvoje prsten na kraju sezone. Nakon što je došao Blejk Grifin, doveli su još jednog Ol-Star igrača, a reč je o Lamarkusu Oldridžu. Prema tvrdnjama Adrijana Vojnarovskog, novinara ESPN-a, on će potpisati jednogodišnju ugovor, nakon što je napustio San Antonio pre par nedelja.

I Majami je želeo Oldridža, ali je jasno da bi košarkaš pre voleo da se bori za samu titulu. Ove sezone je u Sparsima ubacivao oko 14 poena u proseku uz 4,5 uhvaćenih lopti. Igrao je manje, nije to ono na šta smo navikli od njega, ali je opet vrhunski prosek za NBA ligu.

Može se reći da su Netsi gotovo kompletni, pošto u rosteru imaju pet Ol-Star igrača – Kevina Duranta, Džejmsa Hardena, Kajrija Irvinga, Blejka Grifina i Lamaruksa Oldridža. Imao je i Deandre Džordan nastup na najvećem meču u NBA ligi pre četiri sezone.

Videćemo na kraju šta će biti sa Andreom Dramondom, koji im ne treba, pa će preći bilo u Njujork Nikse, bilo u Los Anđeles Lejkerse ili Kliperse, ako bude želeo da se bori za titulu. Sami Netsi sada na papiru deluju zastrašujuće, tako da ne bi bilo čudno da ih vidimo u samoj završnici.

Video: Protivnici nisu znali gde se nalaze: Jokićev novi tripl-dabl, pretekao je legendu i ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA