≫ 

Milan Kalinić se branio na sudu zbog tuče na derbiju recitovanjem stihova Đorđa Balaševića

Glumac ističe da se postupak protiv njega vodi pod pritiskom medija

  • 14
Milan Kalinic Foto: ATA Images

Glumcu Milanu Kaliniću održano je suđenje povodom otpužbe za nasilničko ponašanje na utakmici Crvene zvezde i Partizana, kada se u Pioniru potukao sa nekadašnjim sponzorom crveno-belih Daliborom Krkovićem.

Kalinić ističe da se postupak protiv njega vodi pod pritiskom medija jer je poznata ličnost, a na kraju svoje odbrane citirao je stihove Đorđa Balaševića.

- Hteo sam da sprečim nasilje, a ne da ga sporovodim. Smatram da se postupak vodi pod pritiskom medija, jer sam ja poznata ličnost. Sve ovo bi se zaboravilo da nisam glumac i da mediji nisu toliko pisali o tome, a nisu ni bili na toj utkamici - rekao je Kalinić na sudu, pa je potom citirao Đorđa Balaševića.

- Verujem, cenjeni sude, da dobro poznaješ ljude, vi barem imate posla jer ćud je ćud a sud je sud. Verujem, cenjena glavo, da si i učio pravo, da svakom sudiš pošteno jer čast je čast a vlast je vlast - rekao je Milan Kalinić.

Video: Milan Kalinić se potukao, razbijena glava bivšem sponzoru Zvezde

Video: Snimak iz drugog ugla tuče Milana Kalinića i Dalibora Krkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qm

    30. mart 2021 | 14:48

    Bahata vožnja, više puta sniman da prolazi kroz crveno na semaforu, tuča..., šta još treba fa se desi da bude osuđen. Jako m**o trećerazredni glumac.

  • Knn

    30. mart 2021 | 14:19

    Šta znači ja sam ličnost i to je to ? Hmm.....

  • Vm

    30. mart 2021 | 14:16

    Prenemaganje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA