≫ 

Ponovo muka: Novi slučajevi korone u redovima Zvezde nakon Makabija, otkazuje se meč sa Cedevitom!

Kako je naglašeno u kratkom saopštenju Jadranske lige, novi termin utakmice biće naknadno određen

  • 19
KK Crvena zvezda - KK Himki Foto: MN Press

Crvena zvezda je dan posle utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva zabeležila nove slučajeve virusa korona na obaveznom testiranju, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Vest je ubrzo potvrđena i na sajtu ABA lige. Zbog toga je predstojeće gostovanje Crvene zvezde Cedeviti Olimpiji u Ljubljani - otkazano!

Kako je naglašeno u kratkom saopštenju Jadranske lige, novi termin utakmice biće naknadno određen.

Nezvanično se može čuti da je sve bilo spremno da se put Crvene zvezde u Ljubljanu odvije nesmetano, uprkos prethodnim zahtevima slovenačkih vlasti da ekipa može da uđe u zemlju samo s PCR testovima iz Evropske unije. Jadranska liga je posle velikih napora uspela da obezbedi testiranje Crvene zvezde na aerodromu u Ljubljani, ali je sada ceo taj postupak otkazan zbog novih slučajeva virusa korona u crveno-belom timu.

Video: Zvezda želi da zaboravi poraz u Podgorici: Crveno-beli dominiraju, +16 na poluvremenu

Šest timova rezervisalo je karte za četvrtfinale Evrolige, a Real Madrid nije među njima. Zato je Realu večerašnji (21.00) meč s Olimpijakosom od presudnog značaja, a Grci nemaju šanse za prolazak. Kvota na keca je 1,25, a na pobedu Reala s više od 8,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Olimpijakos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    2. april 2021 | 15:38

    Kako baš pred svaki derbi pojavi se korona. Sinoć je nije bilo. Čudna neka vremena.

  • M

    2. april 2021 | 15:33

    Ova liga je postala,cirkusijada

  • Olimdar

    2. april 2021 | 15:45

    FMP-2 ne putuje zbog nove zaraze mednu igračima, u Ljubljani. Čovič nezna gde se nalazi u Evropi osvojili visoko 17 mesto dok u ABA sve je neizvesno. Pored svih muka sada i zaraza polovini igrača zaražene tetke, strine nekom baba bogami Čoviću komšija dobio koronu i sada mora da se odloži dok se ne oporave. Nije lako pojedini klubovi prete neigranjem ako se ne odigraju odložene utakmice. Ljudi ovo nije normalno ako se moraju odigrati odložene utakmice kako Čović da zna koju utakmicu da dogovori. Najbolje bi bilo da se prekine prvenstvo i proglasi FMP-2 prvakom tako da opet iduće godine služe evropskim ekipama za koš razliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA