≫ 

"Vasa nije imao nijedan razgovor sa nekim klubom": Ražnatović negirao glasine o odlasku u Oklahomu

Agent srpskog košarkaša demantovao da će sjajni plejmejker napraviti tandem sa Pokuševskim

  • 0
Miško Ražnatović Foto: Marko Jovanović

Pričalo se ovih dana da bi Vasilije Micić mogao uskoro da napusti evropsku košarku i konačno se zaputi "preko bare", ali kako stvari stoje, od toga neće biti ništa. Povezivali su ga američki mediji sa Oklahomom, gde je bilo planirano da napravi tandem sa Aleksejem Pokuševskim i ojača srpsku bazu, ali je Miško Ražnatović, njegov menadžer stao na put takvim glasinama.

On tako nije dogovorio ugovor na dve godine, o kojem se poslednjih dana pričalo i moraćemo da sačekamo na dalji razvoj situacije. Kako se govori, on je već dogovorio saradnju sa Efesom i u narednoj takmičarskoj godini, a znamo koliko srpski košarkaš znači timu Ergina Atamana, gde je uz Šejna Larkina pokretačka snaga.

On već poslednje tri sezone nastupa za Efes, pre toga je nastupao za Megu, Bajern, Crvenu zvezdu, Tofaš i Žalgiris, a partije koje pruža naročito u minule dve godine pokrenule su priču o eventualnom prelasku u najjaču ligu na svetu. On je 2014. godine izabran kao 52. pik na NBA Draftu od strane Filadelfije, a njegova prava trejdovana su 2020. godine na Oklahomu.

Ali, ukoliko uticajni košarkaški menadžer tvrdi da od prelaska nema ništa, to znači da ćemo Vasu ipak gledati u Evroligi još neko vreme.

Video: Nikola Jokić objasnio telesnu transformaciju: Ceo proces mršavljenja je trajao 8 meseci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA