≫ 

Sudije upropastile veliki NBA derbi, ne daju igračima ni da se posvađaju: Lejkersi zgazili Bruklin

Izlazak Irvinga posle prepirke sa Šruderom "ubio" utakmicu

  • 0
kajri irving Foto: twitter/ESPN

Iznenađenje u Bruklinu!

Desetkovani Los Anđeles Lejkersi, bez Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa i Kajla Kuzme, potukli su favorizovani Bruklin u gostima rezultatom 126:101 i pokazali šampionski karakter protiv tima koji je ove sezone formiran da ih svrgne sa trona.

Istina, Netsi su igrali bez pomoći povređenog Džejmsa Hardena, a od trće deonice i bez još jednog superstara, Kajrija Irvinga, koga su sudije isključile zbog svađe sa Denisom Šruderom.

Bio je to ključni momenat dotad egal utakmice, jer se od izlaska Irvinga igra domaćeg tima bukvalno raspala, Durent nije mogao ništa sam, a gosti, odnedavno pojačani za Andrea Dramonda, doslovce su dominirali.

Ipak, navijači i ljubitelji košarke su razočarani što su sudije kumovale da meč ode u jednom pravcu isključenjem za Irvinga i Šrudera bez ikakve potrebe. I zaista, ako se pogleda njihov duel, nije tu bilo ničega osim prepucavanja koje je nekad, u stara dobra vremena, bilo sastavni deo gotovo svakog meča, a danas je, vidimo, strogo zabranjeno i kažnjivo.

Pogledajte i sami tu situaciju, Irvingov faul nad Šruderom i potom njihova prepirka koju su sudije prekinule isključenjem za obojicu.

Inače, upravo je Dramond bio ključni čovek u pobedi gostiju sa 20 poena i 11 skokova. Šruder je do izlaska ubacio 19 poena, a još šestorica igrača Lejekrsa su bila "dvocifrena". Mekelmor je dodao 17, po 14 Moris, Kaldvel-Popu i Horton-Taker, dok su po 10 ubacili Mekkini i Herel.

U poraženom sastavu Durent je bio najefikasniji sa 22 poena, Irving je dao 18, Oldridž 12, Luvavu-Kabaro i Klakston po 7, Blejk Grifi samo 2...

Ovaj poraz koštao je Netse prvog mesta na Istoku na kojem su sada poravnati sa Filadelfijom.

REZULTATI

Klivlend - Toronto 115:135

Bruklin - Los Anđeles Lejkers 101:126

Oklahoma - Filadelfija 93:117

Juta - Sakramento 128:112

Golden Stejt - Hjuston 125:109

Finiks - Vašington 134:106

Portland - Detorit 118:103

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA