Dobre vesti iz Crvene zvezde: Marko Jagodić-Kuridža nije teže povređen, na terenu je za tri nedelje

Krilni centar će najverovatnije biti spreman za finalnu seriju ABA lige, ako se crveno-beli nje i domognu

  • 2
Marko Jagodić Kuridža

Foto: Marko Jovanović

Navijače Crvene zvezde je sinoć u jednom trenutku ozbiljno zabrinula povreda Marka Jagodića-Kuridže, koji je uz asistenciju svojih saigrača morao da napusti teren u poslednjem minutu druge četvrtine duela protiv Igokee, koji je njegov tim na kraju uspeo da reši u svoju korist.

Kako prenosi Mozzart Sport, prema nezvaničnim informacijama, iskusni krilni centar ipak nije doživeo težu povredu i problem je sa mišićem iznad kolena u koji je dobio udarac. Pregledi su utvrdili da do nekog većeg oštećenja nije došlo, pa da oporavak zahteva samo mirovanje.

To znači da će se nekadašnji košarkaš Primorske na terenu naći za oko tri nedelje, koliko doktori preporučuju da miruje. To znači da neće moći da pomogne Zvezdi na preostale četiri utakmice regularnog dela sezone protiv Cedevita Olimpije u Beogradu i Ljubljani, Krke u Novom Mestu i Zadra, a moguće je da će propustiti i polufinale regionalnog takmičenja.

Ako Zvezda prebrodi sve prethodne prepreke, to znači da će on biti spreman za finale ABA lige, što može da raduje Dejana Radonjića, a isto tako će moći da nastupi u plej-ofu Košarkaške lige Srbije, koji je ove godine skraćen i u njemu će učestvovati samo osam timova.

Video: Najjača loža srpskog fudbala: Čovek skinuo cipele i gleda Javor - Zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    12. april 2021 | 15:59

    Ma samo nek je živ i zdrav... prosto ne znam šta ćemo bez njega🙄

  • nibrS

    13. april 2021 | 08:23

    Gdje i kako će srpska košarka da završi kada su košarkaši poput njega MVP... Tuga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA