≫ 

Kada se Jokić zaleti na blokadu, teško vam se piše - pitajte Džordana Pula iz Golden Stejta

Srpski košarkaš je krajem treće deonice na fantastičan način zaustavio igrača Ratnika

  • 1

Gledano sa strane individualnog učinka, Nikola Jokić može da bude prezadovoljan partijom protiv Golden Stejt Voriorsa. Naš košarkaš upisao je novi dabl-dabl u najjačoj ligi na svetu, bio je na dve asistencije od tripl-dabla (27 poena, 12 skokova, osam podeljenih lopti), a istakao se i po jednoj sjajnoj blokadi.

Negde pred kraj treće deonice, kada je Denver već kaskao za Golden Stejtom i imao osam poena zaostatka, Džordan Pul se zaleteo ka košu kako bi Ratnicima po prvi put doneo dvocifrenu prednost. Međutim, na putu ka tome isprečio se Nikola Jokić.

Srpski košarkaš se ušunjao sa leđa, skočio i na sjajan način blokirao košarkaša Ratnika, koji u jednom trenutku nije ni znao šta ga je snašlo. Na Nikolinu nesreću, to nije podiglo njegovu ekipu, koja je nastavila da tone kako se meč primicao kraju.

Na kraju, Denver je upisao drugi vezani poraz posle onog protiv Bostona u subotu uveče, ali ono što ipak više brine jeste nezgodna povreda Džamala Mareja, o kojoj će se nešto više znati kasnije danas.

Video: Samo mu je propalo koleno: Jokićev najbolji saigrač u agoniji od bolova! Jedva odšepao s terena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. april 2021 | 10:41

    Jokara je glavni uzrok poraza Denvera poato je ugnjetavao loptu kao i gubio istu ko najveci pacer. Tim ugnjetavanjem lopte a koju forsira i trener potkresao je krila saigracima koji nisu toliko losi kakvim se prikazuju kad igraju sa Jokarom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA