"On je veliki ratnik, uvek daje sve od sebe": Jokić se nada da Marejeva povreda nije teže prirode

Srpski košarkaš nije bio zadovoljan ni igrom svog tima noćas u San Francisku

  • 0
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa noćas su poraženi od Golden Stejta u San Francisku, nakon preokreta u drugom poluvremenu. Ekipa Nikole Jokića nije uspela da zaustavi silnog Stefa Karija, koji je ubacio nestvarna 53 poena, čime je faktički postigao gotovo polovinu koševa svoje ekipe.

Naš košarkaš smatra da je najveći problem bila dekoncentracija i veliki broj izgubljenih lopti u odsutnim trenucima. Uz to, Ratnike je značajno bolje služio šut za tri poena.

- Problem su bile izgubljene lopte, kao što je to bio slučaj i u pretprošloj utakmici. Dali smo im previše šansi da igraju napade, nismo šutirali dobro. Oni su dali 18 trojki, mi osam. Kari je dao više trojki nego mi. Dao je 53 poena, nismo imali rešenja za njega. Loša utakmica za nas, moramo puno bolje ako želimo da nešto napravimo u plej-ofu – rekao je indisponirani Jokić.

Potreslo je srpskog košarkaša i to što se u poslednjem minutu meča povredio njegov saigrač, Džamal Marej.

- On je ratnik, uvek daje sve od sebe i bori se za sve. Videćemo, ne znam – dodao je Jokić.

Još postoji šansa da Denver na kraju regularnog dela sezone obezbedi prednost domaćeg terena, ali za to će biti potrebne bolje igre nego što je to bio slučaj večeras.

- Mislim da je važnije da igramo dobro, da imamo dobar momentum. Imamo teške utakmice do kraja, jake protivnike. Ako možemo da uzmemo prednost domaćeg terena… Mnogo je bitnije da igramo bolje, da znamo svoje uloge, da budemo odlučniji – ističe srpsko košarkaš.

Denveru predstoji okršaj protiv Majamija, gde će Nikola Jokić imati šansu da se suoči sa saigračem iz reprezentacije, Nemanjom Bjelicom i još jednim poznatim likom sa ovih prostora.

- Dolazi nam Majami sa Bjelicom i Dragićem. Oni su uvek nezgodni, ekipa koja se bori, ne predaje se. Raznovrsni su, imaju mnogo napadačkih opcija, jaki su u odbrani. Biće stvaro dobar test za nas – zaključio je Jokić.

Video: Navikli ste na njegove lude asistencije, ali Jokić kad lupi blokadu vraća na fabrička podešavanja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA