≫ 

Najgora moguća vest za Denver: Marej pokidao ligamente, završio sezonu!

Jokić i saigrači ostali bez mnogo važnog aduta

  • 1
Džamal Marej

Foto: Tanjug / AP

Denver Nagetsi su pretrpeli najteži udarac ove sezone prethodne noći, i pritom ne mislimo na poraz od Golden Stejta, već na povredu Džamala Mareja, koja je takva da je za njega ova sezona završena, a moguće da će propustiti i deo naredne.

Kakao javljaju američki novinari, Marej je pokidao prednje ukrštene liamente levog kolena i sledi mu dug oporavak nakon operativnog zahvata.

 

Pogledajte trenutak kada se povredio Marej, bio je u naletu u reketu Voriorsa i nezgodno oskočio, 50 sekudni pre kraja utakmice.

Nažalost, Nagetsi su izgubili, posle Jokića, najvažnijeg igrača i to u momentu kada je ekipa u velikom naletu pred završni deo regularne sezone. Stigao je i Eron Gordon kao važan deo Melounove slagalice, i sjajno se uklopio, i sve je delovalo idilično po Denver koji je sazreo da napravi korak više nego prethodne sezone. Sve do meča u San Francisku.

Bez Mareja, videćemo kako će funkcionisati ekipa u nastavku borbe za što bolju poziciju u doigravanju, a onda i u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    13. april 2021 | 20:13

    vreme je za jokica da promeni sredinu i ode u ekipu koja ce da konkurise za nba prsten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA