Radonjić otkrio da je Simonović imao temperaturu pre meča: Fokusirali smo se samo na naše probleme

Iskren da budem, mi smo se potpuno fokusirali na naše probleme - kazao je Radonjić

  • 2
dejan radonjić

Foto: Arena sport

Pobeda je za nas večeras bila najvažnija. Igrali smo bez igrača što zbog povreda, što zbog papirologije ili kako već to nazvati jer Noko nije imao prava da igra, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Cedevite u ABA ligi (82:81).

- Prvo poluvreme je za nas bilo izvrsno napadački, puno koševa smo primili i bilo je propusta u odbrani. U trenucima kada je trebalo da valorizujemo neke stvari, to nismo uradili i Cedevita Olimpija je to vešto koristila. Napravili su neizvesnu završnicu iz koje smo mi izašli kao pobednici. Bilo je dosta neizvesnih utakmica, ali je ova otišla u našu korist i večeras ćemo otići kući zadovoljni - rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle utakmice.

- Iskren da budem, mi smo se potpuno fokusirali na naše probleme. Osim što smo imali već pomenute probleme i Simonović je bio pod znakom pitanja jer je imao temperaturu jutros - naveo je Radonjić.

- Imali smo veliki respekt prema Cedevita Olimpiji koja igra odlično i koja je dobar tim. Bilo je potrebno da budemo dobro, iako to nije jednostavno u ovim okolnostima. U plej-ofu je prirodan proces da se igra dva meča uzastopno, ali to što igramo u regularnom delu i nije za neku analizu. Moguće je da ćemo i u plejofu igrati jedni protiv drugih, ali je tako kako je i nema šta da se doda. Želimo da se odmorimo i pripremimo za naredni meč. Nadam se da će reakcija igrača zbog slabosti biti dobra. Pre svega Simonovića, Noko nam se vraća. Naša želja je da se odmorimo i odigramo najbolje što možemo. Rekao sam i pre ovog meča da nam je realan cilj drugo mesto i sada smo jako blizu toga - rekao je trener crveno-belih.

Zvezda naredni meč igra opet protiv Cedevita Olimpije, u nedelju u Ljubljani.

Video: Rit izveo potez sezone; Zelepio blokadu na zakucavanju, usledio je minut ludila Lojda i Dobrića

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA