≫ 

Budućnost demonstrirala moć, razbila Igokeu 28 razlike, na pobedu je od overe prvog mesta

Sjajna partija lidera ABA lige

  • 1
ivanovic budućnost Foto: Budućnost VOLI

Košarkaši Budućnosti odigrali su perfektan meč koji je na papiru samo imao predznak derbija, a na terenu je to bila čista demonstrracija sile igrača Dejana Milojevića protiv Igokee, otud i rezultatski debakl gostiju - 92:64.

Zbog pobede Zvezde nad Cedevita Olimpijom Budućnost još uvek nije obezbedila prvo mesto i prednost domaćeg terena pred doigravanje, ali će to biti u prilici da uradi već u nedelju kada gostuje Mornaru u Baru.

Koliko je crnogorski tim bio superioran večeras u "Morači" svedoči rezultat sa poluvremena, 46:26, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno. Do kraja, Milojevićev tim je rutinirano završio posao, ali nije posustajao nijednog trenutka, pa je razlika išla i do 30 poena.

Pogledajte jedan od atraktivnijih poteza sa ovog meča, alej-ap kombinacija Kobsa i Rida.

Najefikasniji akter utakmice bio je bivši centar Zvezde Nikola Jovanović sa partijom sezone, ubacio je 29 poena, ali je bukvalno bio jedini koji je parirao raspoloženim Podgoričanima.

Za razliku od Igokee koja je u Jovanoviću imala jedinog "dvocifrenog" igrača, Budućnost je imala daleko više raspoloženih pojedinaca, od toga četvoricu sa dvocifrenim košgeterskim učinkom. Svi igrači kojima je Milojević dao šansu su se upisali u strelce.

Zanimljivo, mladi Fedor Žugić je sa 17 poena bio najefikasniji, u pitanju je junior Podgoričana, Popović je dao 13, Rid 12, Ivanović 11...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луле

    14. april 2021 | 23:17

    Какво одушевљење на порталу за победу тима из Подгорице. Као да су освојили титулу. Међутим, у Србији се каже: Ко се задњи смеје, најслађе се смеје.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA