≫ 

Nikad kraća izjava Jurice Golemca posle poraza od Zvezde koji niko nije video u prenosu

Trener gostiju nije bio raspoložen posle tesnog poraza u završnici koji su mogli da vide samo prisutni u hali

  • 9
jurica golemac

Foto: youtube/kkcrvenazvezda

Košarkašku dramu u "Pioniru" na meču Zvezde i Cedevite Olimpije nažalost videli su samo prisutni u hali, jer je baš pred poslednjih 30 sekundi "pukao" signal prenosa.

Triler pri rezultatu 81:81, u kojem je Peri izgubio loptu u napadu gostiju tri sekunde pre kraja (Lojd mu je ukrao), a Simonović iskoristio bacanje posle faula upravo Perija, i doneo pobedu crveno-belima, niko osim igrača i članova stručnog štaba, i ono malo osoblja u hali, nije video.

Šta se zaista desilo u poslednjim sekundama meča zato je teško reći jer nema snimka na osnovu kog možemo opisati poslednju akciju gostiju i sve što se dešavalo posle toga.

Nakon meča i drame, trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac je bio neraspoložen, da li samo zbog poraza ili iz nekog drugog razloga, teško je reći jer je bio nikad sažetiji u izjavi posle utakmice.

- Čestitam našim igračima na borbi i to je sve što ću reći - bilo je sve što je rekao u mikrofon Jurica Golemac.

Zvezda je ovom pobedom održala nadu da može završiti regularni deo sezone ispred Budućnosti na prvom mestu, dok Cedevita Olimpija ostaje na trećem, uz to da već u nedelju ova dva tima igraju novi meč u "Stožicama".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    15. april 2021 | 08:23

    Nema vece srece nego kad natjeras navijace Partizana da drugi dio sezone i borbubza trofeje, gledaju utakmice Crvene zvezde umjesto da prate svoj klub.

  • Miško

    15. april 2021 | 03:12

    Kakvi cirkusanti, prekinuli prenos misleci da ce time spreciti vidljivost novog cirkusa a Cedevita odmah na tviteru objavila dnimak zavrsnice gde pri neresenom rezultatu na 3,5 sek do kraja volden pravi pod svojim košem nesportsku a nakon njega i davidovac 😂🤣. Nadam se da će im ovo prisesti. Na sličan način je prosao i tim iz R. Srpske u predhodnom duelu. Na svu srecu pa vec naredno kolo putuju u Stozice gde ce im ovi vratiti milo za drago.

  • GP

    14. april 2021 | 23:00

    Rekao bi on jos mnogo tiga no bio bi kaznjen. Pokrali su i njih kao i Igokeu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA