Srpska tuga: Uniks "oteo" Saletovom Virtusu kartu za Evroligu, sjajni Teo ostao bez finala Evrokupa

Bilo je tvrdo tokom čitavog susreta, italijanska ekipa je imala koš prednost na poluvremenu, ali sve je izmenila treća deonica

  • 21
Miloš Teodosić

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Virtusa, koje sa klupe predvodi Saša Đorđević, doživeli su tužan kraj u polufinalu Evrokupa pošto su u majstorici poraženi od Uniksa na svom terenu sa 107:100, te su tako ostali bez borbe za trofej, ujedno i karte za Evroligu.

Sve je bilo u rukama Virtusa koji je prvi došao do vođstva u seriji, ali je ruski predstavnik uspeo da poravna, a onda i napravi svojevrsno iznenađenje u Bolonji.

Bilo je tvrdo tokom čitavog susreta, italijanska ekipa je imala koš prednost na poluvremenu, ali sve je izmenila treća deonica gde su gosti uspeli da steknu razliku koju nisu ispuštali do samog kraja.

Miloš Teodosić je dao sve od sebe, bio najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena uz devet asistencija i četiri skoka, pa ni uz Marka Belinelija koji je dodao poen manje, nije postignut uspeh.

Stefan Marković je takođe imao svoj doprinos sa tri poena i sa po dva skoka i asistencije, ali sav trud Virtusa pao je u vodu na insistiranje Smita, Vajta i Brauna koji su sa 24, 21 i 20 poena odveli Uniks u borbu za titulu Evrokupa.

Video: Navikli ste na njegove lude asistencije, ali Jokić kad lupi blokadu vraća na fabrička podešavanja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    15. april 2021 | 06:56

    Šteta za naše momke ali Uniks je bio bolji...

  • Boske100

    15. april 2021 | 00:05

    Ekipa u kojoj igra Miloš Teodosić uvijek obećava, a na kraju ništa - mentalitet vječitog gubitnika prenese na cijelu ekipu.

  • Iskusan delija

    14. april 2021 | 23:01

    Đorđević limitiran trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA