≫ 

Bliži se Žocov povratak na klupu, grčki novinari tvrde da će pristati samo na ponudu iz Evrolige

Nema sumnje da će srpski stručnjak biti tražen tokom predstojećeg leta

  • 9
ZELJKO OBRADOVIC Foto: MN Press

Ubedljivo najtrofejniji srpski trener u istoriji, Željko Obradović je prošle godine odlučio da napravi pauzu i odvoji se od košarke na neko vreme. Pre svega je na tu odluku uticala pandemija koronavirusa, ali kako se bliži početak nove takmičarske godine, sve je više spekulacija oko toga gde bi popularni Žoc mogao da nastavi svoju karijeru.

On tekuću sezonu prati iz topline kućnog doma, može da bude jako zadovoljan onim što Igor Kokoškov radi u njegovom doskorašnjem klubu, mada će srpski selektor imati problema pred četvrtfinala sa ekipom CSKA iz Moskve. Bilo kako bilo, teško da bi se Žoc uopšte vratio među žuto-plave.

Pojedini španski mediji počeli su da spekulišu oko toga da se za njega interesuju Huventud i Valensija, a ranije se pominjao moskovski CSKA, za šta je ranije predsednik kluba Andrej Vatutin rekao da su neistine i da će se Armejci držati Dimitrisa Itudisa.

Međutim, teško da će se Željko Obradović preseliti u Španiju, naročito ne ukoliko Valensija ne bude dobila specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi naredne sezone. Naime, kako prenosi grčki novinar, Hristos Harpidis malo je realno da će srpski trener pristati na ponudu kluba koji ne učestvuje u elitnom košarkaškom takmičenju. To znači da bi Huventud sigurno otpao, a preostaje da se vidi šta će biti sa Slepim miševima.

Video: Jokićev tripl-dabl protiv Bjelice: Pogledajte najbolje momente sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    16. april 2021 | 08:06

    Veliki trener uvek sa budzetom od 50M evra a cim je zagustilo I budzet pao na 20M on pobegao!

  • baba smilja iz darosave

    16. april 2021 | 00:45

    kako javljaju iz sportskog zurnala preuzima borac iz cacka hoce da pokaze kolika je on velicina da sa njima uzme titulu prvaka evrope.dosadilo mu da vodi ti pove sa najvecim budzetom i najboljim igrackim kadrom

  • Sale

    16. april 2021 | 08:46

    Svi su oni treneri kad imaju love i mogu da dovedu bilo kog igraca,budzet neogranicen ,cim nema love nema ni posla .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA