≫ 

Uđe, dominira, izađe: Jokić za manje od pola sata demolirao Hjuston kako samo MVP zna!

Skoro da nije bilo promašaja za Nikolu!

  • 7

Kako vreme odmiče, sve manje dvojbi postoji što se tiče MVP titule. Nikola Jokić je bez ikakvih problema u NBA noći između petka i subote očitao lekciju Hjustonu i poveo Denver do nove pobede 128:99. Više nije ni pitanje da li je ostvario dabl-dabl - naravno da jeste!

Jokić je sa 29 poena, 16 skokova i sedam asistencija bio apsolutno najbolji košarkaš na terenu, a za takav učinak mu nije trebalo više od 27 minuta. Srpski as nije ni ulazio u igru tokom cele poslednje četvrtine, što je totalno razumljivo, jer već obezbedio zalihu svojoj ekipi za mirnu završnicu.

Skoro da nije bilo promašaja - 9/11 za dva, 1/1 za tri i 8/9 sa slobodnih bacanja, bez izgubljenih, a sa dve ukradene lopte. Pravi MVP.

Muka je za Denver tu, iako Nagetsi gledaju kako Jokić sija. Teška povreda Džamala Mareja pre nekoliko dana opomenula je trenera Majka Melouna da više sačuva sada Jokića do početka plej-ofa.

Uz Jokića, Majkl Porter Džunior je sa 21 poenom bio izvrsan, Grin je dodao 13, Barton 12, a Milsap i Dozier po 11 poena. Kod gostiju, Keli Olinjik je bio najbolji sa 23 poena, Tejt je zabeležio dva, a Vud osam poena manje.

Denver se nalazi na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije sa 36-20 i za sada drži prilično sigurno mesto što se tiče trke za plej-of, ali mali pad koncentracije bi mogao stvari da dovede u mnogo nemirnije vode.

Video: Jokićev tripl-dabl protiv Bjelice: Pogledajte najbolje momente sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA