Trener Denvera oduševljen Nikolom: Srećni smo što ga imamo!

Melun je takođe naveo da ko srpskog reprezentativca mnogo poštuje to što nije zavisnik od društvenih mreža

  • 0
Majkl Meloun, Nikola Jokić

Foto: AP/Tanjug

Trener Denvera Majk Meloun je posle pobede nad Hjustonom i jedne brzopotezne partije Nikole Jokića, koji je bio ubedljivo najbolji košarkaš na susretu, izjavio da u Nagetsima znaju šta imaju i da su svi svesni toga.

- Ono što Nikolu čini MVP igračem je to da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. I pored toga, pogledate njegovu statistiku i efikasnost i to su zaista istorijske brojke. Srećni smo što ga imamo i svi shvatamo to - rekao je Meloun.

Melun je takođe naveo da ko srpskog reprezentativca mnogo poštuje to što nije zavisnik od društvenih mreža i da nema potrebu da bude u centru pažnje.

- On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru 'kače' svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikad nisam video da se Nikola fotografiše i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač - kazao je Meloun.

Video: Ofanzivni skok pa vrhunska asistencija Bogdanovića za zakucavanje Kapela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA