Majami i Bjelica veoma slabi, Oklahoma bez Pokuševskog ne može da parira ni fenjerašu

Gostima nije pomogao ni Džimi Batler sa 30 poena i 10 skokova

  • 0
džimi batler

Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Majamija nisu se proslavi u NBA noći između petka i subote pošto su poraženi u Minesoti sa 119:111, a istu sudbinu je doživela Oklahoma u Detroitu izgubivši sa 110:104. Srpski igrači su, ili bili slabi, ili ih nije bilo.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica odigrao je partiju u skladu sa celokupnim raspoloženjem svoje ekipe Majamija. "Profesor" je proveo nešto manje od šest minuta na terenu, nije uspeo da se upiše, a ubeležio je samo jedan skok.

Gostima nije pomogao ni Džimi Batler sa 30 poena i 10 skokova, dok je predvodnik Minesote bio Karl Entoni Tauns sa 24 poena sa po pet skokova i asistencija.

Oklahoma nije uspela da slavi na gostovanju fenjerašu Detroitu koji je već odavno mislima u narednoj sezoni. Aleksej Pokuševski nije mogao da pomogne Tanderima, a moguće je da je upravo njegov učinak bio ključan da se ova priča možda i ne završi ovako tužno.

Ipak, jeste, najviše zahvaljujući Džeksonu koji je predvodio Pistonse sa 29 postignutih poena. Kod poražene ekipe najbolji je bio Dort sa 26, a Bezli je dodao 19 poena.

Najbliži pratilac Nikoli Jokiću u MVP trci, Žoel Embid prikazao je vrhunsku partiju protiv Klipersa i sa 36 poena i 14 asistencija predvodio Filadelfiju u pobedi od 106:103.

Vašington je nakon produžetka savladao Nju Orleans sa 117:115, Bruklin je bio očekivano jači od Šarlota sa 130:115, a Toronto je u duelu timova iz donjeg doma porazio Orlando sa 113:102.

Memfis je slavio na gostovanju u Čikagu 126:115, Portland je u neizvesnoj završnici odneo pobedu iz San Antonija 107:106, dok su Njujork Niksi kompletirali neuspeh južnjaka savladavši Dalas sa 117:109.

Video: Ofanzivni skok pa vrhunska asistencija Bogdanovića za zakucavanje Kapela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA