Peri pao direktno na glavu u završnici utakmice, košarkaš Cedevita Olimpije za dlaku izbegao povredu

Na svu sreću, svesno je napustio parket i sa njim će verovatno sve biti kako treba

  • 0
Kendrik Peri Foto: Arena Sport - Printscreen

Pobeda Crvene zvezde u Ljubljani umalo je ostala u senci povrede Kendrika Perija, koji je pred sam završetak susreta, kada je sve već uveliko bilo rešeno, doživeo težak pad na glavu prilikom jednog prodora. Vrlo brzo su tu pritrčali pojedini košarkaši Zvezde kako bi se uverili da je sve kako treba.

I na svu sreću, bilo je. Zaista se taj pad dobro i čuo u prenosu utakmice uživo iz Ljubljane, uhvatio se Peri za glavu, ali se pridigao i uspeo je da napusti teren bez većih problema. Doduše, potom se do kraja nije ni vraćao, jer Jurica Golemac nije želeo ništa da rizikuje.

Prava je šteta, pošto je nekadašnji košarkaš Mege večeras blistao, postigao je čak 29 poena i faktički je u jednom trenutku treće četvrtine vratio Cedevita Olimpiju u život nakon velikog deficita sa početka drugog poluvremena.

Na kraju, Zvezda je slavila izuzetno ubedljivo, približila se prvom mestu na tabeli nakon ligaškog dela tabele, gde će i završiti ukoliko slavi u preostala dva meča protiv Krke i Zadra, pošto je Mornar savladao Budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA