≫ 

Rafalna paljba Bogdanovića: Indijana gledala šutersku kliniku Srbina, Atlanta ima plej-of u šaci!

Bogdan je protiv Pejsersa stao na 23 poena uz izvrsnih 5/11 za tri i 4/7 za dva poena

  • 1
Bogdan Bogdanović

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante ostvarili su još jednu pobedu u NBA ligi pošto su na svom terenu savladali Indijanu sa 129:117, a ponajbolji među Hoksima bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je imao izvrsno veče iza linije za tri poena.

Bogdan je protiv Pejsersa stao na 23 poena uz izvrsnih 5/11 za tri i 4/7 za dva poena, a tome je pridodao i po tri asistencije i skoka, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

On je uz Treja Janga, koji je bio najefikasniji igrač utakmice sa 34 poena, i Klinta Kapelu, koji je zabeležio monstruozni dabl-dabl sa 25 poena i čak 24 skoka, bio najbolji na terenu i svojoj ekipi.

Ukoliko se pogleda sama kretnja rezultata, za domaćina bi se to moglo podeliti na prvu i četvrtu četvrtinu, kada su briljirali, te drugu i treću deonicu kada su dopuštali protivniku da se vraća u meč.

U protivničkom sastavu, Malkolm Brogdon je sa 29 poena pokušao sam da izgura Indijanu u Atlanti do pobede, ali to mu nije pošlo za rukom.

Sada, Atlanta je prilično utemeljena na mestu koje vodi u plej-of. Jeste ostalo još dosta do kraja, ali Hoksi imaju dve pobede od Majamija koji je već u doigravanju za nastavak sezone. Bogdan i drugovi imaju sjajnu situaciju i ukoliko nastave ovako, gledaćemo ih u narednoj fazi svakako.

Video: Ofanzivni skok pa vrhunska asistencija Bogdanovića za zakucavanje Kapela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    18. april 2021 | 22:06

    Dobri su, trenutno su peti na Istoku, Bogdan igra sve bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA