≫ 

“Umesto da budemo prvi, sada smo drugi“: Milojević žali zbog propuštene prilike protiv Mornara

Moraće u Podgorici da prate duele Zvezde do kraja sezone

  • 2
dejan milojević Foto: MN Press

Do ove nedelje se o prvom mestu pitala isključivo Budućnost, a situacija je od sinoć drugačija – prvo mesto može da pripadne Crvenoj zvezdi! Tim Dejana Radonjića drži sve u svojim rukama i ako slavi u Novom Mestu protiv Krke, te protiv Zadra u Dalmaciji, izbiće na čelo tabele i obezbediti prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Naravno, to nije godilo treneru Budućnosti, Dejanu Milojeviću koji je istakao da je večeras presudila druga četvrtina. Žali zbog toga što njegova ekipa verovatno neće biti prva na kraju sezone, mada je oba puta savladala Crvenu zvezdu.

- Počeli smo kako treba, a onda smo pomislili da će biti lako. Prestali smo da igramo lako, razigrali smo igrače Mornara. Kada igrač bude razigran, onda ne ide i kada hoćeš. Odlučila je druga četvrtina, imali smo neke svoje šanse, imali smo otvorenu trojku Delavalea na šest razlike, ali promašili smo i u životu je tako. Kada energetski ne budeš na nivou, onda ni te bitne ne uđu. Umesto da smo prvi, sad smo drugi, ali idemo dalje. Imaćemo vremena da analiziramo, da se oporavimo, da zalečimo neke sitne povrede i da uđemo spremni u plej-of – istakao je Milojević.

On dodaje da je Podgoričanima juče presudio povratnik, Džejkob Pulen, koji je pokazao zbog čega je igrač vrhunske klase. Postigao je 32 poena, a šutirao je 5/7 za tri.

- Pulen se razigrao. Sa Pulenom i bez Pulena Mornar nije ista ekipa. I večeras je pokazao koliko je dobar igrač i koliko je značio ekipi ove sezone – istakao je srpski trener.

Video: Ni neizaustavljivi Peri nije mogao ništa Zvezdi: Lojd i Dobrić ugasili zmajevu vatru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOVAN

    19. april 2021 | 16:29

    MILOJE IGRALI STE KO BABE. A I ZVEZDINE SUDIJE MALO KUMOVALE. JOVCIC I OBERKNEZ. SU ZVEZDINE SUDIJE. TO STE TREBALI ZNATI. NISU VAS MNOGO OSTETILI SAMO TOLIKO KOLIKO TREBA. ALI VI STE KRIVI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA