≫ 

NBA košarkaš dobio flašu u glavu, a pre tri godine tužio je američku policiju zbog nelegalnog napada

On je tada zbog prekomerne upotrebe sile od grada Milvokija uzeo 750.000 dolara na ime tužbe, a policajci su zauvek udaljeni sa svojih radnih mesta

  • 0
Sterling Braun Foto: Tanjug / AP

Košarkaš Hjustona, Sterling Braun ponovo nije došao u centar pažnje zbog neke dobre partije, već zbog stvari koje mu se dešavaju, a koje nemaju veze sa košarkom. Nakon što je ranije bio žrtva policijskog nasilja potpuno bespotrebno, sada je napadnut u Majamiju, gde je pretrpeo povrede lica.

Kako piše poznati novinar Atletika, Šams Čaranija, igrača Hjustona je neko zaskočio ispred noćnog kluba i udario ga flašom direktno u glavu, posle čega je ovaj pao direktno na zemlju.

Hjuston je saopštio da je igrač povređen, ali da će se vrlo brzo oporaviti i da nije ništa problematično. U porazu svog tima od Majamija nije ni igrao, kako je ranije navedeno, zbog povrede kolena.

Inače, Braun se prvi put našao u medijima 2018. godine, kada ga je policija potpuno bespotrebno elektrošokirala prilikom hapšenja i to samo zato što je parkirao svoj automobil na dva mesta za osobe sa hendikepom. On je tada navodno bio svadljiv, opirao se i napao policajce.

Ipak, kasnije se pojavio snimak sa kamere policijskog automobila, gde se jasno videlo da košarkaš sluša sva uputstva, da je policija upotrebila elektrošoker bez ikakvog razloga, zbog čega je rešio da tuži grad Milvoki i na kraju je dobio 750.000 evra, a vlasti su morale da priznaju da su prekršile ustav.

Počinje borba za trofej Evrolige - četvrtfinale igra se na tri dobijena meča, a TOP 8 fazu otvaraju Efes i Real Madrid u Istanbulu od 19.00. Kvota na Turke je 1,30, a na Kraljevski klub 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Real Madrid.

Evo kako je sve izgledalo te 2018. godine, kada je Sterling Braun napadnut od strane policije. Verovatno će se u medijima uskoro pojaviti snimak noćašnjeg napada na njega.

Video: Krajinović slomio dva reketa u minut: Izgubio dobijen set, pa usledio neviđeni izliv besa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA