Fener se bez pola tima i Kokoškova nije lako dao! Armejci slomili otpor tek u poslednjoj deonici

Žuto-plavi su vodili u Rusiji pred završnu četvrtinu, a na kraju su doživeli ubedljiv poraz

  • 0
igor kokoškov Foto: MN Press

Šta bi bilo, kad bi bilo. Fenerbahče je u Moskvu otputovao bez pet članova ekipe, uklučujući Igora Kokoškova, koji nije mogao da ide bude sa ekipom zbog problema sa koronom. Međutim, žuto-plavi su pokazali karakter, držali su se odlično protiv renomiranog rivala, ali su na kraju poklekli i ubedljivo su poraženi – 92:76.

Nije delovalo da će biti tako na deset minuta do kraja. Vodio je Fener pred poslednju četvrtinu, imao je 64:66, ali je ovaj period u potpunosti pripao u ruke Rusima, koji su dobili četvrtu deonicu rezultatom 28:10, a na kraju su zasluženo poveli u četvrtfinalnoj seriji.

Nije tako pomogla ni fantastična partija Nanda de Koloa, koji je upisao čak 27 poena uz četiri skoka i tri asistencije. Odgovorili su mu na pravi način Vil Klajburn sa 20 poena i Danijel Haket koji je postigao isto toliko.

Videlo se baš na ovom meču koliko ekipi nedostaju Edgaras Ulanovas i Jan Veseli, pokazalo se to kao ključno u trenucima kada je na parketu bilo neophodno da vidimo ključne košarkaše, koji bi podigli energiju. Nije mogao Fener to da uradi u skraćenoj rotaciji, pa će šansu tražiti u nastavku plej-of serije.

Video: Stanojević dotrčao da da izjavu i vrlo kratko poručio: Bila je loša utakmica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA