Jokić o Đokoviću: Nisam video taj snimak, nemam društvene mreže

Kandidat za MVP-ja NBA lige prokomentarisao hit snimak najboljeg tenisera sveta

  • 0
Nikola Jokić, Novak Đoković Foto: Printscreen/Sport Klub

Nikola Jokić je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu u NBA ligi, a ovoga puta je njegova "žrtva" bio Jusuf Nurkić, kojeg je u jednom momentu "poslao po ćevape u Sarajevo".

Interesantno je bilo videti i da je ovih dana Novak Đoković na društvenim mrežama objavio snimak kako igra basket protiv svog brata Đorđa, gde je komentarisao kako Dončić igra protiv Jokića.

Upravo to su novinari pitali Jokića posle meča, ali istakao je da nije video jer nije pratio društvene mreže, ali je upitao ko je bio Jokić u tom duelu, Novak ili njegov brat.

- Nisam video, nemam društvene mreže. Ne pratim. Ali, drago mi je. Da li sam ja on ili brat? - upitao je Jokić duhovito.

Denver se posle ove pobede učvrstio na četvrtom mestu, pa bi prema trenutnom stanju na tabeli imao prednost domaćeg terena u plej-ofu.

- Sjajna pobeda za nas, pogotovo što je u gostima. Bila je nekako teška utakmica. Imali smo u jednom trenutku seriju od 18:2 i došli do dva razlike ali se nismo predali. Nekako na kraju nam je odbrana donela tu pobedu danas - dodao je Jokić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Đoković zaigrao basket na Serbia openu: Ja sam Jokić, a moj brat je Dončić! Imitirao i Kobija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA