≫ 

Jokić nakon sjajne rampe za pobedu: Išao sam baš jako, čak i na faul, samo da ne ubaci loptu u koš!

Srpski as je podrobnije objasnio šta se desilo na četiri sekunde do kraja susreta

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

Nikola Jokić bio je heroj pobede Denvera nad Nju Orleansom pošto je u poslednjim momentima susreta blokirao Zajona Vilijamsona i tako sprečio poravnanje.

- Bili smo užasni. Izgubili smo nekoliko lopti, oni su dali neke lake poene, ali su pogodili i neke teške šuteve. Na kraju smo imali i malo sreće – košarkaški Bogovi uvek nagrade one koji se bore - rekao je Jokić.

Jokić je onda podrobnije objasnio šta se desilo na četiri sekunde do kraja susreta.

- Umoran sam i to je normalno u ovom delu sezone. Ako nisi umoran kao ja, onda si super-čovek, nešto nije u redu sa tobom. Što se tiče blokade, Ingram je prošao kroz sredinu, ja sam bio na Zajonu i zaustavio sam ga. Išao sam jako, samo sam hteo da ne ubaci loptu u koš. Išao sam baš jako, čak i na faul - kazao je Jokić.

Kako je Jokić gleda na njegove defanzivne brojke i kako komentariše to?

- Mislim da sam negde na sredini. Nisam baš sjajan u odbrani, ali nisam ni užasan. Mogu da zaustavim neke igrače, nekad ne mogu. Tu sam negde u sredini i trudim se da budem što bolji - naveo je Jokić.

Denver je loše šutirao, imao je manje skokova, manje asistencija...

- Ne znam šta je bio ključ pobede. Možda ukradene lopte i brzi napadi, poeni u kontri. Imali smo i otvorene šuteve, ali neke nismo pogađali. Kada je trebalo pogađali smo i to je najvažnije u NBA ligi, moraš da budeš najbolji kada je najpotrebnije - zaključio je Jokić.

Video: Mornar kroz Laktaše izbegao Zvezdu u polufinalu ABA lige: Igokea zakazala duele s crveno-belima

Real je smanjio na 1:2 i uneo neizvesnost u četvrtfinalu seriju sa Efesom. Večeras (21.00) u Madridu Kraljevi imaju šansu da poravnaju i izbore se za majstoricu. Kvota na keca je 3,05, a na dvojku 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Efes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA