Medžik Džonson prešao na Jokićevu stranu: Dostojan je da bude MVP

Objasnio je i zašto to sada misli

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

Legendarni košarkaš Irvin "Medžik" Džonson rekao je da je srpski centar Nikola Jokić dokazao i zaslužio da ponese titulu najkorisnijeg igrača NBA lige.

Poslednjih dana vodi se velika polemika u američkoj sportskoj javnosti o tome kome će pripasti priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige, a Mdedžik Džonson se tokom sezone često oglašavao i cenio da je Embid najveći favorit za MVP priznanje.

Međutim, sada je očigledno prešao na Jokićevu stranu.

- Lebron i Džoel Embid započeli su sezonu vodecgi u MVP trci, zatim je Stef Kari imao ''vruću seriju''...Ali najkonstantniji momak tokom cele sezone bio je Nikola Jokić. Doveo je svoj tim do učinka 9-1 otkako je zvezda ekipe Džamal Marej povređen, dokazujući da je dostojan da bude proglašen za MVP-ja - napisao je Džonson na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    3. maj 2021 | 19:10

    Ma nepitaju se oni ni Shaquille ni Barkley pa ni veliki Magic.Pitaju se novinari i oni su bodovali Jokica daleko ispred svih.Jokicu netreba niodkoga pomoc,on je ove sezone daleko najbolji i najkorisniji za svoj tim,a to govore brojke,cinjenice i rekordi oboreni koji su stari i po 60 godina.Bravo Jokicu kralju uzmi tu titulu i vrati se u Evropu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA