≫ 

Partizanu stopirano dovođenje igrača!

Crno-beli su na listi BAT-a

  • 5
Košarka,  KK Partizan - KK Split Foto: Partizan NIS

Košarkaški klub Partizan opet je zapao u delikatnu situaciju, jer se našao na zabrani FIBA da dovodi pojačanja, prenosi Sportski žurnal.

Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) objavio je tabelu u kojoj su navedeni klubovi koji su pod sankcijama, a tu je i ime Partizana, kao i Olimpijakosa, AEK-a, Banvita i Cibona.

Crno-beli su prema podacima iz tabele pod zabranom registrovanja pojačanja od 26. aprila 2021. Koji je razlog zabrane nije navedeno, niti se među procesima može videti rešenje po kom je ona izrečena.

Nije tajna da sadašnje rukovodstvo Partizana još plaća određena dugovanja iz ranijeg perioda. Nedavno je Ostoja Mijailović predsednik crno-belih o tome govorio na sajtu „24.sedam”, pominjući čak i ime Aleksa Marića koji već deceniju nije član crno-belih.

Navijače crno-belih zabrana ne treba da zabrinjava, čim ispune nalog tribunala automatski će dobiti zeleno svetlo za novajlije. A realno je da se to dogodi do kraja maja, daleko pre nego što novi sportski direktor Zoran Savić povuče prve zvanične poteze.

Video: Mijailović: Da imam para doveo bih Teodosića u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    6. maj 2021 | 10:05

    Hahahahahahahaha i ovo čudo bi da igra Euroligu 😂😂😂

  • Ostoja

    6. maj 2021 | 11:09

    I sada će "pošteni" da zovu Njegovo despotovstvo da im "to sredi". Pa će opet da pričaju i pišu po netu kako su u nemilosti

  • GP

    6. maj 2021 | 12:00

    Kada autolimar OSTOJA vodi klub....... Da li ima neko da mu pokaže izlazna vrata ????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA