≫ 

Trener Studentskog centra Trajković: Crnu Goru će prezentovati tri kluba u ABA ligi naredne sezone

Elita čeka "studente"

  • 0
KK Studentski centar Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

Studentski centar je uspeo, plasirao se u ABA ligu preko Sparsa, a trener Nenad Trajković je bio jasan - misija je ispunjena.

- Pokazali smo da smo najbolji, kroz celu sezonu smo u svim balonima bili pravi. Zaslužujemo mesto u ABA ligi. Nismo previše pričali o tome, ali imali smo četiri povređena igrača. Na primer, Marko Tejić je ovaj poslednji period igrao s povredom. Stisnuo je zube, danas imao osam skokova u napadu, doprinio mnogo ovom uspehu - rekao je Trajković.

Elita čeka "studente".

- Čestitam svima - stručnom štabu, igračima, čestitam kompaniji Voli, našem sponzoru. Imala je misiju i viziju, a misija je da bude najbolja u regionu. Mi smo to morali da pratimo i došli smo do toga da naredne sezone prezentujemo Crnu Goru sa tri kluba u ABA ligi - istakao je Trajković.

Crnogorski stručnjak Miodrag Kadija, trener Sparsa, nije bio nezadovoljan nakon finala.

- Čestitam Studentskom centru na zasluženom trijumfu. Bio je dobar u svim "balonima" ove sezone, imao je samo jedan poraz. Mi smo bili borbeni, hrabri, a mnogo toga smo propustili sopstvenim greškama zbog pada koncentracije. To je, ipak, očekivano, takav je tempo, mi već sutra idemo u Trebinje da igramo sa Leotarom. Ovo je sjajan, istorijski rezultat za nas i samo treba da nastavimo ovako i verujem da će iz ove ekipe izaći dosta kvalitetnih igrača - rekao je Kadija.

Njegovu ekipu čeka baraž za ABA ligu protiv Splita.

- Split je izuzetno jak, domaćin je prve utakmice koja se igra već u sredu. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, ali i ovako smo napravili odličan rezultat u ABA2 ligi - poručio je Kadija.

Video: Zvezda povela u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige: Primila samo 19 poena u drugom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA