Frka u NBA rešena kaznama za trenera i bivšeg najkorisnijeg igrača ABA lige

Goga Bitadze je rekao nešto što je propisno iznerviralo pomoćnog trenera Pejsersa

  • 0
indijana

Foto: SportsCenter

Menadžment NBA ligaša Indijane Pejsers suspendovao je na jedan meč pomoćnog trenera Grega Fostera i novčano kaznio centra tog tima Gogu Bitadzea, zbog verbalnog sukoba njih dvojice na minuloj utakmici sa Sakramentom.

Nije poznat tačan razlog incidenta, na snimku se vidi samo nervozna reakcija Fostera i njegov pokušaj da krene na Bitadzea koji se nalazio na drugoj strani okružen saigračima. Foster je sve vreme nešto negodovao i mrštio se, moguće da mu je Gruzin i nešto dobacio, no situacija se brzo primirila.

Klub je dan kasnije reagovao kaznom za obojicu, s tim da je Bitadze oglobljen novčano, te će biti na raspolaganju treneru za meč sa Atalantom, dok će Foster biti na "hlađenu" taj meč .

Inače, ovo je, pišu američki mediji, bio još jedan indikator tenzije koja postoji u Indijani na relaciji trener Nejt Bjorkgren, igrači i stručni štab, sa rukovodstvom franšize.

Bitadzeu, koji je u sezoni 2018-2019, bio MVP regionalne lige u dresu Mege i Budućnosti, ovo je druga sezona u najjačoj ligi sveta.

 

(Tele)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA