≫ 

Zvezdina tragedija u Laktašima, Igokea uništila crveno-bele trojkama i odvela seriju u majstoricu!

Samo poslednja četvrtina donela je nešto bolju igru crveno-belih, nedovoljno za bilo šta

KK Igokea - KK Crvena zvezda

Foto: Igokea/Nikola Vuruna

Vrlo loša igra Crvene zvezde u Laktašima! Teško da je iko u redovima ekipe Dejana Radonjića mogao večeras da dobije prelaznu ocenu za jednu od slabijih partija crveno-belih ove sezone u ABA ligi. Sve nas je nekako vratilo koji mesec unazad, kada je na istom ovom mestu sastav Dragana Bajića ostvario veoma ubedljivu pobedu. To se desilo i večeras, a jedino je poslednja četvrtina bila koliko-toliko korektna kada je reč o timu iz Beograda, pa ćemo odluku o finalisti dobiti u majstorici, koja je na programu u utorak u glavnom gradu Srbije - 81:68!

Kao što smo rekli, večerašnji duel u Laktašima umnogome je podsećao na onaj iz prvog dela sezone kada su se iste dve ekipe sastale u ovoj dvorani. Bio je to prvi meč Dejana Radonjića u drugom mandatu na klupi Crvene zvezde u ABA ligi, Igokea je odnela pobedu od “plus 20“, a u pojedinim momentima današnje utakmice je probila tu magičnu granicu.

Jer upravo prvo poluvreme pokazalo nam je pravu nemoć crveno-belih, kako u napadačkim, tako i u odbrambenim zadacima. Dovoljno je reći da je Crvena zvezda postigla samo dva poena za prvih šest minuta utakmice, posle čega se ruka košarkaša Igokee dodatno opustila, trojke su krenule da “padaju“ kao od šale, što je bila presudna razlika. Gosti su tek iz sedmog pokušaja uspeli da postignu prvi koš sa distance, dok je na drugoj strani blistao Stefan Pot zajedno sa Entonijem Klemonsom, Markom Jošilom i Edinom Atićem.

Ono što je takođe karakterisalo ovu utakmicu jeste veoma čvrsta odbrana. Iako se to možda nije dalo primetiti po broju postignutih poena, dovoljno je reći da su samo dva poena postignuta iz kontre za uvodnih 20 minuta meča. Jedino je Lojd uspeo da položi loptu u koš iz trka, što je generalno potpuno atipično za jedan košarkaški susret. Igokea je često igrala kombinovanu odbranu, koja je definitivno dala rezultat, dok su momci Dejana Radonjića pokušavali da spreče domaće zonom.

Jedino je poslednja deonica mogla da se podvede pod red korektnih kada je igra Crvene zvezde u pitanju. Tada je Igokea stala u napadu, nije mogla mnogo šta da pogodi, ali ih je šut sa distance uglavnom i vraćao na solidnu zalihu kada god bi zaškripelo. “Pomagao“ je Kori Volden, koji nije mogao da pogodi apsolutno ništa. Uglavnom, to je na kraju i donelo pobedu sastavu iz Laktaša.

Junaci pobede u timu Igokee bili su Entoni Klemons koji je dobacio do 18 poena, ali i Edin Atić koji je bio veoma raspoložen i pogađao je iz gotovo svih pozicija, na kraju je završio sa poenom manje od svog saigrača. Besprekoran je bio i Stefan Pot sa 14 poena, dok je dvocifren bio još Stiven Grej sa 11 poena.

U timu Crvene zvezde jedini vredni pomena bili su Ognjen Dobrić koji je odigrao sasvim solidno i meč završio sa 17 poena, kao i Dejan Davidovac koji je ubacio 12 poena. Dvocifreni su bili Džordan Lojd i Marko Simonović koji su na kraju "dobacili" do 11 poena.

I kao što smo rekli, prva četvrtina nekako je oslikala dalji tok utakmice. Nakon nešto stegnutijeg starta obe ekipe, prva se oslobodila Igokea, koja je vrlo brzo uspela da dođe i do dvocifrene prednosti. Počele su da sevaju trojke tima iz Laktaša na sve strane, dok je Zvezda meč otvorila sa 1/11 iz igre. Stoga ne čudi što je na semaforu u jednom trenutku pisalo 18:4, što su košarkaši Dejana Radonjića uspeli da spuste na razumnijih deset razlike do kraja ovog perioda.

Ali avaj, sve što je bilo dobro učinjeno u tom završnom periodu prve četvrtine, prosuto je na samom startu drugog kvartala. Razigrao se u tim momentima Stefan Pot, pokušavali su gosti da mu često idu ispod bloka, a ovaj je na to odgovarao trojkama. U jednom momentu vezao je čak deset poena, čime je prednost narasla do maksimalnih “plus 17” u ovom periodu. Usledila je nešto bolja igra crveno-belih koji su mogli da smanje i na jednocifren zaostatak, ali ih je potpuno ubila trojka Edina Atića uz zvuk sirene.

Šta reći onda za treću četvrtinu? Punih 30 minuta je trajalo ovaj period igre, ništa nije išlo od ruke crveno-belima, a Igokea je nastavila da rešeta sa distance. Toliko izgubljenih lopti, promašenih zicera, užasno organizovanih napada je u ovom periodu imala Crvena zvezda da je možda i dobro što razlika na njenom završetku nije bila veća od +17. Ruku na srce, nemoguć pogodak je u poslednjoj sekundi ovaj put postigao Ognjen Dobrić, uz to je bio fauliran i nakon dodatnog slobodnog bacanja dao je Beograđanima kakvu-takvu nadu.

Video: Najluđa trojka Dorbića: Izbacio je loptu iz očaja i dobio slobodno bacanje!

Početak poslednje deonice dao je kakvu-takvu nadu da bi Zvezda mogla da izbegne potpuni debakl. Sedam poena vezali su tada crveno-beli i prišli na nešto prihvatljiviju razliku. Nakon koša Simonovića, ona je svedena na “samo“ 11 poena. Košarkaš crveno-belih je samo u prvoj polovini ove deonice ubacio devet poena. Pred poslednja dva minuta tim iz Beograda je uspeo da smanji i na jednocifren zaostatak, ali to je bilo sve. Igokea je slavila ubedljivu, laku i zasluženu pobedu.

Video: Horor utakmicu u Laktašima Volden je začinio ovim neverovatnim potezom

Statistika utakmice:

Igokea: Vulić, Klemons 18, Atić 17, Jovanović 2, Grej 11, Jošilo 9, Talić 4, Ilić 6, Pot 14, Karmajkl, Fundić, Kondić

Crvena zvezda: Hol 2, Volden 2, Lojd 11, Uskoković, Davidovac 12, Lazić 2, Rit 2, Radanov, Dobrić 17, Simonović 11, Kuzmić 2, Noko 7

Tok utakmice:

4/4

10. minut (81:68) - To je to. Gotovo je. Ne pogađa Hol. Jovanović će imati bacanja. Pogodio je oba. Radanov promašuje za tri. Kraj meča.

9. minut (79:68) - Sada je Noko na liniji za bacanja, pogodio je oba penala. Klemons na drugoj strani na liniji penala, nije pogodio prvo bacanje. Drugo jeste. Bez koša Lojda, napad je za domaće. Bacanja su za Jošila. Pogađa oba.

8. minut (76:66) - Simonović je fauliran i imaće dva slobodna bacanja. Dva pogođena bacanja za Atića, izgubljena lopta za Lojda. Kraj za Karmajkla, koji pravi u napadu, prosto neverovatno da je ovo njemu treći ofanzivni prekršaj na utakmici. Odužio se meč u Laktašima. Prikucava Noko nakon promašaja Voldena. Simonović pravi faul, bacanja. Jedno je pogodio.

7. minut (73:62) - Lopta za Zvezdu nakon podbacivanja, a Dobrić ne pogađa za tri. Imala je gostujuća ekipa dva napada da smanji na jednocifren zaostatak, ali ništa od toga za sada. Volden se spetljao i potvrdio da je večeras u potpunom kontra-ritmu. A faul u napadu pravi domaća ekipa. Tajmaut za Zvezdu.

6. minut (73:62) - Ponovo pogađa Simonović, njegov deveti poen u četvrtoj deonici. na drugoj strani izgubljena lopta za Igokeu vrlo brzo. Da li možemo da dobijemo neizvesnu utakmicu? Lojd ne pogađa za tri poena. Domaći smiruju napad. Verovatno ćemo imati mrtvu loptu, pošto se lopta zaglavila u obruču.

5. minut (73:60) - Poeni za Simonovića, a Atić vraća. Mnogo dobro igra bosanski košarkaš i jedan je od protagonista ovog velikog vođstva Igokee. Volden promašuje, Noko kupi loptu.

4. minut (71:58) - Ništa od napada Zvezde, Karmajkl pravi faul u napadu na drugoj strani. Dobrić pogađa trojku i jedini drži crveno-bele večeras u utakmici kako ne bi došlo do debakla. Dalibor Ilić promašuje.

3. minut (71:55) - Grej pogađa trojku i gasi "požar". Dobrić gubi ravnotežu, a Zvezdina lob-dodavanja ne prolaze večeras u Laktašima. Noko pravi faul. Međutim, vraća istom merom Atić.

2. minut (68:55) - Nema trojke Atića, ali ima Simonovića. Zvezda posle dužeg vremena na samo 15 razlike. Gubi loptu domaći tim, tačnije Fundić promašuje. Davidovac flouter oslanja od tablu, Bajić mora da reaguje minutom odmora.

1. minut (68:50) - Nema pogotka za Dobrića, tri slobodna bacanja za Greja na drugoj strani. Podogio je sva tri, nakon čega Dobrić vraća na drugoj strani pogođenim bacanjima.

3/4

10. minut (65:48) - Sjajna rampa Jovanovića nad Simonovićem. I naravno, Igokea sada igra sporiji napad. Nema trojke Greja, a šta je sada pogodio Dobrić pod faulom?! Ali gledaće snimak da li je šut došao na vreme. Jeste, ostaje da vidimo imali pogođenog bacanja - ima. I to je to.

9. minut (65:44) - Lazić užasno igra odbranu, novi faul, opet će na klupu, kako deluje. Talić ima bacanja, pogodio je samo jedno, ali ostaje posed u rukama domaćih. Koraci Pota, pomerio je stajnu nogu. Dobrić je pogodio za tri, pa je ponovo tim crveno-belih ispod 0d 20 razlike. Volden promašuje iz kontre. Pot za tri!

8. minut (61:41) - Klemons je na krivoj nozi uhvatio Lengstona Hola i izborio je dva slobodna bacanja. Međutim, još jedan promašaj košarkaša Igokee sa penala, malo čudno što se njega tiče, ali drugo je ipak prošlo kroz obruč. Lojd je fauliran, pa ćemo da gledamo još dva slobodna bacanja, koja je košarkaš Zvezde pogodio. Pot je fauliran na zemlji, slobodna bacanja. Prvo je pogođeno, drugo nije. Opet je magičnih +20. Duop Rit ide na liniju za penale. Promašuje prvo igrač kluba sa Malog Kalemegdana, pa i drugo. Posed je za Igokeu.

7. minut (59:39) - Lojd bez trojke, ali ispravlja Rit. Odmah potom Grej se iskupio za onaj promašaj i vratio je Igokeu na +20. Igra se konačno malo brže. Opet ističe vreme, Lojd ovoga puta ne može da pogodi.

6. minut (57:37) - Malo agresivnije sada Zvezda igra u odbrani, ali posed ostaje za Igokeu. Talić sa deset metara pogađa trojku. Deluje da bi sve pogodili domaći sa distance. Rit ne da ne vraća trojku, nego je "ispucao" er-bol. Potpuno sam je Grej na šutu za tri, ali na sreću ne pogađa.

5. minut (54:37) - Talić promašuje, da bi Jošilo ispravio to - i evo, +20. Tajmaut Radonjića, teško da će šta promeniti. Opet Bajić traži zonu, opet se Zvezda ne snalazi, na kraju se priznaje neverovatan pogodak Lojda uz faul. Ovoga puta je ušlo dodatno slobodno bacanje.

4. minut (52:34) - Atić je perfektan sa poludistance, veoma je inspirisan nekadašnji košarkaš Mege. Ispada lopta Holuiz ruku, a onda je alej-up promašio Ilić. Umalo da izgubi loptu Zvezda, ali Klemons nije uspeo da stigne do te lopte. Kakva rampa Klemonsa, valjda ovo dovoljno oslikava nemoć crveno-belih.

3. minut (50:34) - Nakon dobrog starta, Igokea vezuje drugu izgubljenu loptu. Prekršaj pravi Entoni Klemons, kojem nije jasno zbog čega, ali je bilo jasno da je tu bilo kontakta. Tehničku je dobio zbog protesta, nije hteo Sreten Radović da ga sluša, ali šta vredi - Lojd promašuje i bacanje. Volden ponovo gubi loptu. Dobrić je napravio prekršaj. Tehnička za Radonjića, pogođeno bacanje, a onda i faul u napadu. Mnogo prekida zaista u ovom delu utakmice, delegat Krneta nešto sada traži, ali nije jasno šta... Elem, nastavljamo. Ne zna se sada apsolutno šta se dešava, sudije sviraju šta stignu, neko je sudio tri sekunde, neko je sudio mrtvu loptu, na kraju Kori Volden dobija tehničku grešku. Promašuje bacanje Klemons.

2. minut (49:34) - Dobrić vraća Zvezdu u kakav-takav život trojkom. Atić diže trojku, veliki je to bio promašaj, a lopta je pogodila Karmajkla koji je bio u autu. Lojd pokušava za tri, ne pogađa, 0/3 on ima večeras.

1. minut (49:31) - Lazić je napravio faul, ali je Klemons uspeo da se spetlja i napravi grešku u koracima. Nešto sporiji početak drugog poluvremena potvrđuje Marko Jošilo, koji pravi prerkšaj. Lendri Noko je izblokiran, a Džordan Lojd je dobio tehničku grešku za floping. Naravno da će to kazniti Klemons, a Igokea će imati napad. Atić pogađa trojku!

2/4

 

10. minut (45:31) - Sudija Sreten Radović sada svira faul Branku Laziću od odbrane, iako se činilo da je Atić možda produžio kretnju i napravio prekršaj u napadu. Bosanski košarkaš ipak ne pogađa prvo slobodno bacanje, ali drugo je realizovano. Pomalo nerezonski prekršaj sada pravi Dalibor Ilić i čini se da će se arbitri čak konsultovati da li je reč o nesportskoj ličnoj greški. Gledaće se snimak. Ostaje običan faul. Tajmaut će zatražiti Dragan Bajić. Nije sve ovo poremetilo Davidovca, pošto je pogodio oba bacanja. Troši vreme Igokea, Atić je ostao sam u ćošku i pogodio je za tri poena. Ogromna prednost za domaću ekipu na poluvremenu.

9. minut (41:29) - Faul je napravio Karmajkl, pa će Lendri Noko na liniju za slobodna bacanja. Ne možemo reći da je ovaj igrač dobar kada su penali u pitanju ove sezone, a ovoga puta je polovičan. Istekao je napad za Igokeu na drugoj strani igrališta, zaista je loše sve bilo organizovano u ovom posedu. Noko ne pogađa, hvata skok i ispravlja to Davidovac.

8. minut (41:26) - Odličan pas za Jošila u ćošku, koji ipak nije potvrdio epitet najboljeg "trojkaša" ABA lige i promašio je taj šut. Nogom je igrao Dalibor Ilić, pa posed ide u ruke Zvezde. Kakav katastrofalan pas Voldena, a nakon toga Klemons postiže trojku.

 

7. minut (38:26) - Kori Volden pravi grešku u koracima. Atić je fauliran od strane Džordana Lojda, barem tako kaže arbitar Igor Dragojević. Ispunila je ovim prekršajem bonus Crvena zvezda. Klemons je ostao sam, ali je promašio na sreću crveno-belih. Stao je šut i ekipu Igokee u ovim momentima. Odličan pas za Lendrija Noka i zakucavanje. Tajmaut sada traži Dragan Bajić, prvi njegov večeras.

6. minut (38:24) - Težak šut Atića iz okreta, ali pogodak za bosanskog košarkaša. Dosta prostora imao je Kori Volden, nije pogodio, ali ga je Pot faulirao i ovaj će završiti za liniji za bacanja, gde je obično nepogrešiv. Tako je bilo i ovog puta - 2/2 za igrača crveno-belih. Igokea ne koristi svoj naredni napad.

5. minut (36:22) - Davidovac pokušava za tri, bezuspešno, ali Kuzmić je uhvatio skok. Dobrić je potom promašio sa distance, ali ovoga puta će posed pripasti Igokei. Radonjić konstantno menja, ali to ne daje neki pozitivan efekat. Lojd krade loptu Greju i zakucava, prva veća greška košarkaša Igokee, a odmah potom i druga, pošto je Talić izgubio loptu pri prenosu lopte. Šta vredi to Zvezdi, tri sekunde u reketu svirane su Kuzmiću.

4. minut (36:20) - Opet Igokea igra zonski presing, ali su ga igrači Zvezde rešili. Davidovac je pogodio trojku. Pot ne može ništa da promaši, sada je pogodio sa poludistance, njegov deseti vezani poen! Faul je napravio Stefan Fundić, može se reći sasvim pametno, to je tek drugi za domaće.

3. minut (34:17) - Opet Potu idu ispod bloka, opet ide trojka košarkaša Igokee. Pokušao je Dobrić da vrati sa distance, ali nije uspeo. Grej iz kornera pogađa trojku - "dupla" prednost za domaću ekipu! I očekivan tajmaut Radonjića.

2. minut (28:17) - Kakav prodor sada pravi Pot, nije pogodio, ali je dobio dva slobodna bacanja. I oba je realizovao, što se donekle moglo i očekivati. Igokea sada igra presing, pa zonsku odbranu, da bi Duop Rit pogodio Dobrića u skočni zglob prilikom dodavanja?! Potu su išli ispod bloka, ali ne vredi - trojka za ovog momka u dresu Igokee. Umalo nova izgubljena lopta crveno-belih, ali Kuzmić pogađa.

1. minut (23:15) - Talić nije pogodio iz koraka u prvom napadu u drugoj četvrtini. Dobrić je sjajno prošao do koša na drugoj strani, još ga je tu Jovanović dokačio po ruci i napravio prekršaj za dodatno slobodno bacanje. Promašio ga je košarkaš Crvene zvezde, a u nastavku faul pravi Simonović.

1/4

 

10. minut (23:13) - Entoni Klemons postiže i trojku za ekipu Igokee. Dobrić u visokom luku pogađa i vraća crveno-bele na minus deset, ali poslednji napad imaće Igokea. Isključeno je vreme za napad. Jovanović ne pogađa sa polu-distance, lopta se nećkala. Bajić je ljut na ovog košarkaša, mada zaista ne vidimo razlog za nezadovoljstvo, s obzirom na to da tim iz Laktaša ima plus 10.

9. minut (20:11) - Jovanović je pokušao polu-horogom da dođe do poena, promašio je, nakon čega je nespretan faul napravio Dalibor Ilić. Dobrić je izgubio loptu, onda je napravio i prekršaj, ali neće biti bacanja, pošto je to bio poslednji "mali" faul crveno-belih. Pogodio je Klemons, potom je brzo vratio Lengston Hol.

8. minut (18:9) - Klemons je bio kratak na šutu za tri, a loptu je pokupio Davidovac. Nakon toga Jošilo pravi prilično pametan faul, s obzirom na to da je to tek treći timski za Igokeu u prvoj četvrtini. Lojd promašuje još jednu trojku, ali je Dobrić ukrao loptu i omogućio Zvezdi novi napad. Davidovac je pogodio trojku.

7. minut (18:6) - I konačno Lojd prekida ovaj ogroman post Crvene zvezde. Klemons je fauliran na šutu za tri poena, te je tako nastavljena katastrofalna igra gostiju u ovom kvartalu. Košarkaš Igokee pogodio je sva tri slobodna bacanja. Opet Lojd prolazi do kraja, rešio je da preuzme sve u svoje ruke.

6. minut (15:2) - Ispada lopta Branku Laziću iz ruke, zaista neverovatan potez košarkaša Zvezde. Radonjić sada menja, traži dobitnu petorku... Potpuno sam Jošilo na poludistanci, dvocifrena razlika Igokee. Dva puta u kratkom vremenu igrači domaćih igraju nogom, da bi na kraju bile dosuđene tri sekunde u reketu Lendriju Noku. Neverovatne stvari se dešavaju u igri Zvezde u ovih uvodnih šest minuta utakmice. Kakav pogodak Dalibora Ilića na drugom obruču!

5. minut (11:2) - Još jedan statičan napad Crvene zvezde završava se promašenom trojkom Branka Lazića sa 45 stepeni, 1/11 ima Zvezda iz igre. Klemons ne pogađa trojku, ali lopta ostaje u posedu Igokee. Karmajkl potom promašuje još jednom.

4. minut (11:2) - Volden je imao težak šut, a Jošilo to kažnjava trojkom. Veoma razigrana Igokea na početku ove utakmice. Lazić ne može da pogodi iz prodora, Dalibor Ilić zakucava na drugoj strani. Sjajna igra domaće ekipe i jednostavno mora tajmaut da traži Dejan Radonjić.

3. minut (6:2) - Lazić i Ilić su sada razmenili po dva poena na početku trećeg minuta. Volden je nakon toga promašio još jednu trojku, da bi Lazić napravio ličnu grešku nad Jošilom pri skoku. Atić je raspoložen na početku meča, flouter oslanja na tablu i pogađa.

2. minut (2:0) - Prekršaj pravi i Edin Atić, odužio se malo ovaj napad Crvene zvezde. Kori Volden je sada promašio, ali se lopta vratila u ruke, potom je pokušao za tri, ponovo mu se lopta vratila, da bi Davidovac promašio još jedan šut za tri poena. Edin Atić otvara meč za Igokeu poenima za dva.

1. minut (0:0) - Prvi napad imaće Crvena zvezda, nakon što je lopta posle podbacivanja završila u autu. Lojd je nabacio loptu na gornji deo table, a Noko nije uspeo to da koriguje iz odbojke. Na drugoj strani, Ilić je izblokiran od strane Lendrija Noka, da bi Klemons napravio ličnu grešku i sprečio Davidovca da krene u prodor.

Startne postave:

Igokea: Entoni Klemons, Edin Atić, Marko Jošilo, Dalibor Ilić, Džeki Karmajkl

Crvena zvezda: Kori Volden, Džordan Lojd, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Lendri Noko

Pre meča:

Jer podsetimo, upravo je Igokea nanela veoma ubedljiv poraz Crvenoj zvezdi u Laktašima na prvom meču na kojem je Dejan Radonjić bio trener u drugom mandatu crveno-belih u regionalnom takmičenju. Sastav iz Republike Srpske je tada u nekoliko navrata imao prednost koja je dosezala nadrealnih "plus 30", ali je do kraja sve svedeno na pristojnijih 20 poena razlike - 85:65.

Govoreći o duelu koji su ova dva tima odigrala minulog ponedeljka, možemo reći da je Zvezda na tom meču obezbedila pobedu zahvaljujući daleko bolje odigranom drugom poluvremenu, konkretnije - poslednjoj deonici. Samo šest poena je tada ubacio sastav iz Laktaša, čime je dopustio klubu sa Malog Kalemegdana da povede u ovoj polufinalnoj seriji.

Kao i uvek kada je reč o završnici regionalnog šampionata, velika pažnja usmerena je i na sudije. Tako će pravdu na drugom okršaju Igokee i Crvene zvezde deliti hrvatsko-crnogorska trojka. Glavni arbitar biće Sreten Radović, a pomagaće mu iskusni Tomislav Hordov zajedno sa Igorom Dragojevićem.

Pobednik ovog polufinalnog para, kao što vam je verovatno već poznato, sastaće se u finalu sa boljim iz okršaja Mornara i Budućnosti. Podgoričani su ti koji vode posle prvog meča u "Morači" i pokušaće da na obali Jadranskog mora kasnije večeras obezbede plasman u finale.

Video: Radonjić očekuje i sledeći meč da bude težak: Gradili smo rezultat sve vreme i to je dobro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    7. maj 2021 | 20:45

    Na stranu ocajna igra Zvezde,odnosno dobra igra Igokee uz nevjerovatan procenat suta, ali sudjenje je bilo kriminalno. Znam da ce sad napaljeni grobari lupati minuse, ali sramota je sta se sve veceras sudilo (lazicev faul u odbrani umjesto licna u napadu, na kraju kad se stizalo pet nepostojecih faulova, pet puta tri sekunde u reketu, 4 tehnicke greske, lojda onakvog ocajnog izubijali bez faula, veci autoritet imao junior talic od evroligaskog igraca, radonjicu na prvu tehnicka, bajic slupao reklamu, nikom nista).Jedino sporno u korist Zvezde, trojka uz faul Dobrica, ali to je bilo na 21 razlike pa kao kompenzacija bez uticaja...

  • Darko

    7. maj 2021 | 20:29

    Naslov Losa igra Crveno Belih,al nista u naslovu Dobra igra Igoke ,ili Igokea razbila zvezdu

  • Filip

    7. maj 2021 | 21:33

    Glodari ovo vam je uz neresen rezultat Zvezde protiv rada u fudbalu najveci uspeh u klupskim sportovima ove godine da li ste toga svesni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA