Daće Bog da Budućnost osvoji ABA titulu: Zanimljiva izjava trenera Mornara

Pogotovo zato što je svojevremeno bio i trener Crvene zvezde

  • 15
mihajlo pavićević

Foto: MN Press

Provukao se Mornar nekako do plej-ofa ABA lige, iskoristio je greške Cedevite Olimpije u ligaškom delu takmičenja, ali protiv Budućnosti u polufinalu nisu imali nikakve šanse.

Izgubili su sa 2:0 u seriji, ovu poslednju utakmicu u petak veče rezultatom 92:81, a nedugo posle meča trener Mornara Mihailo Pavićević dao je zanimljivu izjavu:

- Zaslužena pobeda Budućnosti, želim im mnogo uspeha u finalu, a daće Bog i da kvalitetnom igrom osvoje titulu - poručio je Pavićević koji je svojevremeno kao trener bio i u stručnom štabu Crvene zvezde:

- Budućnost je igrala mnogo bolje nego u prvom meču u Podgorici. Nismo mogli da zaustavimo ništa 'jedan na jedan', a Kobs i Ivanović kada igraju zajedno to ne može da se zaustavi. Kobs je pokazao zašto je najbolji bek u ABA ligi.

Budućnost inače u finalu čeka boljeg iz duela Crvena zvezda - Igokea! Trenutno je 1:1 u seriji koja će se odlučivati u utorak u Beogradu. U slučaju trijumfa Zvezde, crveno-beli će imati prednost domaćeg terena u finalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    8. maj 2021 | 12:24

    Nemoj da se cudis i kukas posle kako si docekan u Pioniru. Sam pravis razdor, od gospodina do Bokanovog malog

  • Nis

    8. maj 2021 | 15:55

    Zvezda se za sve pita!!!I NARAVNO GAZIMO SVE DO KRAJA ZIVI BILI PA VIDELI....SPREMITE SE ZA BEZANJE U RUPU :)))) IZADJI MALAAAAAA

  • Delija

    8. maj 2021 | 12:43

    Bilo ko da udje u finale, Zvezda ili Buducnost osvojice i ABA titulu. Buducnost je precenjena i gubi 1-3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA