≫ 

Bivši košarkaš Partizana uz male basketaše

Najlepša sportska priča za osnovce, tako nastavlja svoj put po Srbiji, a mladi sportisti sa nestrpljenjem očekuju nove spektakle.

  • 0
Sportske igre mladih

Foto: SIM

Sremska Mitrovica ugostila je dečake i devojčice u okviru turnira basket "3 na 3" Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom gradskom trgu.

Na startu turnira veliki aplauz je dobio Aleksandar Rašić, nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije, koji je izveo svečano podbacivanje lopte.

- Drago mi je da sam dobio poziv na učestvujem na ovom sjajnom turniru. Neka od ove dece postaće uspešni sportisti, ali je najvažnije da su sada svi zadovoljni, da se takmiče, druže i obožavaju košarku - rekao je Rašić.

Sportske igre mladih

Foto: SIM

Na otvaranju turnira učesnike su pozdravili zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, načelnik gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, zamenik načelnika za kulturu i sport Zoran Miščević, predsednica SIM Srbije Marija Mihajlović i član UO Košarkaškog saveza Srbije Dragana Kontić.

Video: Jedva drži loptu u rukama, ali to vam se samo čini: Sa 3 godine je mađioničar s basketarom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA