≫ 

"Dolazimo da pobedimo i prođemo u finale": Najbolji trener ABA lige preti crveno-belima

- Mislim da posle svih odigranih utakmica imam pravo tako da razmišljam - kaže Dragan Bajić

  • 15
Dragan Bajić selektor Makedonije Foto: MN Press

U četiri odigrana susreta sa Crvenom zvezdom ove sezone, Igokea je dva puta slavila u svojoj dvorani. Dobri rezultati u okršajima sa crveno-belima daju pravo treneru Draganu Bajiću da se nada istorijskoj pobedi u majstorici koja se igra u utorak u Pioniru.

- Idemo da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku, s namerom da dobijemo taj meč i da ispišemo novu stranicu i da se plasiramo u finale plej-ofa ABA lige. Mislim da kao trener, nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, imam pravo da tako razmišljam - ocenio je Bajić.

Najbolji trener ABA lige kaže da ne oseća pritisak i da je to pokušao da prenese na igrače, kao i da u glavni grad Srbije dolazi sa puno samopouzdanja.

- Stvarno se radi o grupi jako poštenih i inteligentnih momaka. Mi veliki broj informacija pripremimo za utakmicu i oni to na najbolji mogući način odrade na parketu. Ja kao trener nemam pritisak, nastojao sam da prenesem to na svoje igrače i da bez pritiska, rasterećeni, idemo u Beograd da pokušamo da igramo što bolju košarku kako u defanzivnom, tako i u ofanzivnom delu.

- Sav respekt za Crvenu zvezdu, znam da neće biti lako, poštujem mog prijatelja Radonjića i njegov tim, pogotovo što je taj tim obezbedio prvo mesto kroz ligaški deo takmičenja, igraju na domaćem parketu, uz sav kvalitet koji poseduju, neće nam biti lako. Ponavljam, idemo sa puno samopouzdanja, idemo da pokušamo da pobedimo i da se plasiramo u finale - zaključio je Dragan Bajić.

Video: Školska kontra 2 na 1: Alej-up akcija Zvezdinih košarkaša!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA