Partizan se priprema za plej-of KLS, a Zagorac tvrdi: "Mega ima dva igrača koja bi nam dobro došla"

Košarkaš crno-belih objasnio je zbog čega ga nije bilo duže vreme na terenu

  • 8
KK Partizan - KK Burž

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana nisu uspeli ove sezone da se domognu mesta u plej-ofu ABA lige, ali to ne znači da su okončali takmičarsku godinu. Naprotiv, nešto ranije počeli su da se pripremaju za početak plej-ofa u Košarkaškoj ligi Srbije, a na probu je doveden igrač užičke Slobode, Aleksa Stepanović.

Crno-beli su u poslednjih nekoliko utakmica ABA lige bili bez povređenog Radeta Zagorca, ali je on uspeo da se oporavi od nezgodnog pada na vrat i biće spreman za mečeve domaćeg prvenstva.

- Žao mi je što se desila ta povreda u trenutku kada je to možda bila ključna utakmica za prolaz u završnicu Evrokupa. Jeste situacija bila teška, ali voleo bih da sam mogao da budem tu i pomogne - istakao je Zagorac.

On je rovit odgirao meč sa Cedevita Olimpijom, što se na kraju ispostavilo kao veoma loša odluka, pošto je dodatno pogoršao povredu. Zagorac je detaljno objasnio o čemu je reč.

- Na kraju se ispostavilo da je igranje na toj utakmici dosta i prologiralo čitavu ovu pauzu. Bio je nezgodan udarac u Zadru, povreda nije bila naivna. Zadnji deo vrata i početak kičme je bilo u pitanju - rekao je Rade.

Kaže da je veoma srećan što je KLS promenila format i što se odmah kreće sa nokaut fazom takmičenja, bez igre po grupama, a sve zbog zgusnutog kalendara.

- Specifičan je period sezone koji, pored izostanka nekog takmičarskog ambijenta i motiva, uvek ima veliku važnost što se tiče prestiža u našoj državi. Dopada mi se ovaj novi sistem takmičenja, što se odmah igra na ispadanje i verujem da će svima biti zanimljivije - podvukao je košarkaš Partizana.

Partizan na startu plej-ofa čeka okršaj protiv Mladosti iz Zemuna, da bi nakon toga zaigrali sa boljim iz okršaja između Mege i Vojvodine. Dotakao se potencijalnog okršaja sa ekipom u kojoj je započeo svoju karijeru.

- Mega je odlična. Legitimna seniorska ekipa bez ikakvih aspiracija da nekog iznenade. Imaju dva igrača koja bi Partizanu jako dobro došla u nekoj budućnosti i imaju dva momka koji su bili u idealnoj petorci ABA lige. Trebalo bi da idu na to da osvoje KLS bez ikakve priče o tome da iznenade bilo koga - zaključio je Zagorac.

Video: Crveno-beli zakazali veliko finale protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    12. maj 2021 | 06:45

    Zbog toga je Partizan i vezao one pobjede u Aba ligi..

  • sedi1

    12. maj 2021 | 08:10

    ... vidi ima ZVEZDA petorku koja bi vam dobro došla... ... veliki je strah, kada sami igrači traže pojačanja...

  • Pex

    11. maj 2021 | 23:06

    dzabe zagore, taj jovic na koga mislis, udji mu na instagram, prati megu, zvezdu i dzordana lojda :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA