BAT slučajno uveo zabranu Partizanu zbog Duška Vujoševića: Crno-beli mogu da dovode nove košarkaše

Došlo je do nesporazuma zbog uređenja obaveza prema nekadašnjem treneru beogradskog kluba

  • 14
Ostoja Mijailović Foto: ATA Images

Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) je greškom uveo zabranu dovođenja novih košarkaša ekipi Partizana. Ispostaviće se da je na kraju sve bio samo nesporazum, pošto je ranije po presudi beogradski klub bio dužan da isplati svom nekadašnjem treneru, Dušku Vujoševiću sumu od 170.000 evra.

On je to učinio, ali je u svakom slučaju dobio zabranu dovođenja, što je izazvalo manju konfuziju u taboru crno-belih i među njihovim navijačima. Ispostavlja se da je sve bila greška, pa je ta zabrana ubrzo skinuta, prema saznanjima Mozzart Sporta.

Partizan je već uplatio Dušku Vujoševiću sumu od 200.000 evra, a razlika od 300.000 evra je obaveza po reprogramu duga prema poznatom treneru za 2021. godinu, koja se uredno uzvrašava u jednakim mesečnim ratama, što je dogovoreno između dve strane.

To znači da beogradski crno-beli neće imati nikakvih problema pri dovođenju novih košarkaša u narednom prelaznom roku, gde će pokušati da osnaži tim i dođe do nešto zapaženijih rezultata u ABA ligi i Evrokupu, gde ove takmičarske godine nije imao sjajne rezultate.

Video: Profesor Koprivica o nesuglasicama sa Duškom Vujoševićem na početku saradnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemun

    12. maj 2021 | 17:46

    OSTOJA NAPOLJE nemoj više da nas zamajavaš!

  • Šuki

    12. maj 2021 | 18:43

    Ma šta će im treba da se rasformiraju vojni klub dosta je više

  • KK prosjak NIS

    12. maj 2021 | 19:30

    Neko je Bertans a neko Lovernj! Svojevremeno je tako govorio doticni za ovog sto trazi svoje neisplacene zarade! Kad je toliki "general" sto ne oprosti dug?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA