Džordan se prisetio poslednje prepiske sa Kobijem: "Ne mogu da nateram sebe da izbrišem te poruke"

Prošlo je gotovo godinu i po dana od tragedije koja je pogodila košarkaški svet

  • 0
Kobe Bryant, Kobi Brajant Foto: Tanjug/AP

Možda i najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Džordan okrio je kako je izgledala njegova poslednja prepiska sa tragično preminulim Kobijem Brajantom, kojeg će ove subote uvesti u Kuću slavnih.

ESPN je uspeo je da kontaktira Džordana, koji je otkrio o čemu je pričao 8. decembra 2019. godine, tačno 49 dana pre Kobijeve smrti. Kaže da "ne može sebe da natera da obriše te poruke", a u njima je slavni igrač Los Anđeles Lejkersa hvalio tekilu koju je dobio od Džordana prilikom pokretanja brenda.

- Ova tekila je fenomenalna - napisao je Brajant.

Nakon što ga je Džordan pitao kako ide treniranje njegove ćerke Điđi, koja je takođe tragično nastradala u padu helikoptera, Brajant je svom velikom prijatelju odgovorio.

- Hej, treneru, sedim ovde na klupi i razbijamo ovaj tim. Trenutno je 45:8! - napisao je Kobi.

Šestostruki šampion NBA lige izjavio je da je upravo ta Brajantova poruka ona koja gađa u "centar".

- Prosto volim tu poruku, jer pokazuje Kobijevu takmičarsku prirodu - izjavio je Džordan.

On je na komemoraciji nakon pogibije Kobija i Điđi pričao čitavih 11 minuta, opisujući Brajanta kao svog mlađeg brata. Nije mogao da sakrije suze tokom svog velikog govora.

- Kada je Kobi Brajant umro, umro je i deo mene, a kada gledam vas ovde i ljude širom sveta, znam da je umro i deo vas. Obećavam vam da ću od danas pa zauvek živeti sa uspomenom da sam imao mlađeg brata kome sam pokušavao da pomognem na svaki način. Molim te, počivaj u miru, mali brate - rekao je tada Majkl Džordan.

Inače, Brajantova porodica odabrala je da Kobija u Kuću slavnih 15. maja uvede upravo Džordan, koji je izabran na to mesto u aprilu prošle godine, prvoj kada je to postalo moguće.

Video: Šampionski NBA prsten Kobija Brajanta izlazi na aukciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA