≫ 

Partizan ubedljivom pobedom započeo pripreme za KLS, debitovao novajlija i imao zapaženu minutažu

Aleksa Stepanović iz užičke Slobode trenutno se nalazi na probi među beogradskim crno-belima

  • 2
Košarka,  KK Partizan - KK Split

Foto: Partizan NIS

Veoma loša sezona za ekipu Partizana u ABA ligi je konačno završena, pa su sve oči usmerene ka nadmetanju u Košarkaškoj ligi Srbije, gde će crno-beli u četvrtfinalu igrati protiv zemunske Mladosti, nakon čega ih čeka bolji iz duela između Mege i Vojvodine. A upravo sa Novosađanima su Beograđani danas odmerili snage i slavili ubedljivu pobedu u pripremnom meču u srcu Vojvodine - 81:62.

Treba napomenuti da je Partizan nastupio bez Rašona Tomasa, Radeta Zagorca i Novice Veličkovića, a da je šansu dobio mladi Aleksa Stepanović, koji je pre nekoliko dana došao iz užičke Slobode na probu među beogradske crno-bele. I odmah je imao zapaženu minutažu, prema rečima trenera Aleksandra Matovića.

- Aleksa je praktično novi igrač tima. Dobio je u ovoj utakmici nešto više minuta, da vidimo šta možemo da očekujemo od njega, da ga uvedemo u sistematično kroz pripreme za KLS, debitovao je kao novajlija u timu i imao zapaženu minutažu - istakao je Matović u razgovoru za klupsku televiziju.

Aleksa Stepanović

Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

Kako se može primetiti prema dostupnim snimcima sa meča, Stepanović je odabrao broj 77, što ima smisla uzimajući u obzir da je u dresu Slobode nosio dres sa brojem 7. Nije poznato koliko je poena postigao ovaj momak, pošto statistika sa utakmice nije dostupna, ali je jasno da meč nije završio bez poena, pošto je realizovao jedno slobodno bacanje, što se moglo videti u rekapitulaciji susreta.

On je dodao da će Partizan svoj naredni pripremni meč odigrati protiv Zlatibora iz Čajetine u subotu, da bi ih kasnije sačekala ekipa Borca iz Čačka.

Video: Revija zakucavanja u poslednjem meču Partizana u ABA ligi ove sezone: Mozli kao na Ol staru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA